Stuckatur på väggarna

 

Hej fina ni,

 

Min söndag har verkligen varit en slappis-söndag med filmer och serier och en massa snacks under hela dagen, jag fick till och med en liten tupplur mellan allt 🙂 Så magisk känsla. Fläckten har gått på högvarv här hemma, bästa inköpet! Nu sitter jag i soffan med en isglass och har bästa inlägget till er som vill förnya en väggyta i er bostad. Jag gjorde stuckatur för första gången redan 2015 i min första bostad – en villa från 1920 som behövde stuckatur för att återfå sin charm! Då fanns det inte så mycket val av stuckatur som det finns idag. Efter villan gjorde jag det i våningen i Malmö och då testade jag också att sätta på väggarna vilket jag fullkomligt älskar, det blir en så otrolig skillnad.

 

Bild från Bjurfors från en bostad till salu – klick

 

Jag gillar verkligen hur de har målat inner-ramen i en ljusgrå färg samt gjort lister längst med golvet.

 

 

I lägenheten i Malmö så satte jag dels bröstpanel som enkelt limmades på väggarna genom köp av olika lister ni kan läsa inlägget om det här – klick

 

 

Resultatet blev magiskt!

 

 

 

 

 

 

I Stockholm så behövde lägenheten också ett lyft och med små medel så fixade jag och min kille listerna på väggarna, blev så himla snyggt även där i en liten lägenhet. Ni kan hitta inlägget om vilka lister vi hade då och hur vi gjorde – klick

 

 

 

 

 

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
7kommentarer
 • Tycker det är så fint med stuckatur på väggarna och du har gjort det så snyggt! Jag funderar på att sätta upp det i sovrummet men funderar om det kan se konstigt ut när man inte har så hög takhöjd á la sekelskiftslägenhet? I min lägenhet är det 2,50 m från golv till tak. Vad tror du?

  Matilda 2018-06-14 20:24:51
  Svara
 • Hej sett min fråga? Ha en fin dag o tacksam för svar när du kan.
  MVH

  Eva

  Eva 2018-06-13 07:49:39
  Svara
 • Hej snyggt hem var i från kommer mattan o gardinerna ?
  Kram o tack

  Rosie 2018-06-12 08:32:58
  Svara
 • Är dom vita golvlisterna, (på bilden med gullig lampa) också gjorda nu i efterhand)?
  Tänkte göra sånna i min nya lägenhet så ta gärna emot tips!

  Elina 2018-06-10 22:12:11
  Svara
  • Svar på Elinas kommentar.

   De gjordes i efterhand med 🙂 Står i ett av inläggen jag länkade till! Lycka till! Kram

   jannikeebbing 2018-06-11 19:44:11
   Svara

senaste från Home

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!