Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Stuckatur på väggarna

 

Hej fina ni,

 

Min söndag har verkligen varit en slappis-söndag med filmer och serier och en massa snacks under hela dagen, jag fick till och med en liten tupplur mellan allt 🙂 Så magisk känsla. Fläckten har gått på högvarv här hemma, bästa inköpet! Nu sitter jag i soffan med en isglass och har bästa inlägget till er som vill förnya en väggyta i er bostad. Jag gjorde stuckatur för första gången redan 2015 i min första bostad – en villa från 1920 som behövde stuckatur för att återfå sin charm! Då fanns det inte så mycket val av stuckatur som det finns idag. Efter villan gjorde jag det i våningen i Malmö och då testade jag också att sätta på väggarna vilket jag fullkomligt älskar, det blir en så otrolig skillnad.

 

Bild från Bjurfors från en bostad till salu – klick

 

Jag gillar verkligen hur de har målat inner-ramen i en ljusgrå färg samt gjort lister längst med golvet.

 

 

I lägenheten i Malmö så satte jag dels bröstpanel som enkelt limmades på väggarna genom köp av olika lister ni kan läsa inlägget om det här – klick

 

 

Resultatet blev magiskt!

 

 

 

 

 

 

I Stockholm så behövde lägenheten också ett lyft och med små medel så fixade jag och min kille listerna på väggarna, blev så himla snyggt även där i en liten lägenhet. Ni kan hitta inlägget om vilka lister vi hade då och hur vi gjorde – klick

 

 

 

 

 

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
7kommentarer
 • Tycker det är så fint med stuckatur på väggarna och du har gjort det så snyggt! Jag funderar på att sätta upp det i sovrummet men funderar om det kan se konstigt ut när man inte har så hög takhöjd á la sekelskiftslägenhet? I min lägenhet är det 2,50 m från golv till tak. Vad tror du?

  Matilda 2018-06-14 20:24:51
  Svara
 • Hej sett min fråga? Ha en fin dag o tacksam för svar när du kan.
  MVH

  Eva

  Eva 2018-06-13 07:49:39
  Svara
 • Hej snyggt hem var i från kommer mattan o gardinerna ?
  Kram o tack

  Rosie 2018-06-12 08:32:58
  Svara
 • Är dom vita golvlisterna, (på bilden med gullig lampa) också gjorda nu i efterhand)?
  Tänkte göra sånna i min nya lägenhet så ta gärna emot tips!

  Elina 2018-06-10 22:12:11
  Svara
  • Svar på Elinas kommentar.

   De gjordes i efterhand med 🙂 Står i ett av inläggen jag länkade till! Lycka till! Kram

   jannikeebbing 2018-06-11 19:44:11
   Svara

senaste från Home

metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!