God morgon

God morgon sötnosar,

 

I går var jag på sämst humör men efter att ha pratat med min bästis Camilla i telefon och skrattat åt oss själva över hur arga vi var så bokade jag en biljett ner till Skåne redan på torsdag för att ha lite kvalitets tid med mamma och pappa och mina vänner i Malmö. Jag tar tåget ner på torsdag eftermiddag och åker tillbaka till Stockholm på söndag. Fredagen blir det bästis häng med massage och allt annat man kan göra som preggo – äta förstås!

 

Vi ska inom min vän Vanessa som har event i Malmö på sin skönhetssalong där jag gör mina fillers och botox och hälsa på

( nej jag gör inget nu när jag är gravid haha )

Men ni som bor i Skåne och i närheten kan gå in och titta på hennes jobb – @scandinavian_skin_center på instagram och här är hennes hemsida – klick ! Jag ska dit på fredag och kramas med tjejerna och planera vad vi ska göra efter födseln haha.

 

Vi ska verkligen unna oss denna helg, riktig tjejhelg med mina bästa, fy vad jag längtar! Kanske åka över till Köpenhamn på fredagen och shoppa, gå runt på stan och dricka kaffe i solen. För vädret visar på strålande sol nere i Skåne, hoppas det håller i sig. Jag och Camilla älskar allt som har med spa att göra så vi ska definitivt gå på massage

 

 

 

Jag har gjort inlägg tidigare om vilka ingrepp jag har gjort sedan 10 år tillbaka det hittar ni här , jag är väldigt öppen med allt jag testat och jag tycker om att göra små förändringar så länge det inte blir onaturligt. Vet att vissa inte alls gillar det och all respekt för det så länge de respekterar att man vill göra det 🙂

 

 

Nu ska jag hoppa ( rulla ) ur sängen och in i duschen för snart kommer Sjöstrands Granit och Marmor hit och ska sätta all sten på köksön!! SÅ TAGGAD ni anar inte, jag fick se lite bilder på stenen för någon dag sedan och den såg ljuvlig ut. Ska ta en massa bilder före och efter så ni får se det!

 

Hörs strax igen

 

PUSS

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
8kommentarer
 • Tänk på att det är Store bededag på fredag i Danmark dvs. helgdag och att det mesta då tyvärr är stängt 🙁

  therese 2018-04-25 21:33:30
  Svara
 • Ojsan där är ju jag. Nöjd med resultat som Vanessa fixade 🙂

  Loppa 2018-04-25 14:07:32
  Svara
 • Hej. Tips på bra spraytan ställe mottages tacksamt och vad man skall tänka på i samband med spraytan, ex kläder lotion etc.
  Mvh elin

  Elin 2018-04-25 13:46:47
  Svara
  • Svar på Elins kommentar.

   INTE ljusa kläder efter och inte åtsittande, undvik bh efter. Lotion får du hos spraytannern, ta det på fötter, händer och naglar.

   jannikeebbing 2018-04-25 17:48:32
   Svara
 • Åh, Köpenhamn härliga stad, glöm inte besöka torvehallarna, bästa härliga stället för matälskare!!

  Fia 2018-04-25 11:21:20
  Svara

senaste från Home

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!