Om jag har fillers?


God morgon fina ni,


Solen skiner i Stockholm, lycka! Vi rullade in sent igår och det är fortfarande en obeskrivlig känsla att öppna dörren till vår lägenhet, mycket kvar att fixa men jag ser verkligen fram emot att låta detta hem växa fram sakta men säkert.

Vi var så trötta efter flera timmar i bilen ( hur paradoxalt är det egentligen? ) av att göra ingenting. Tacka gud för podcast! Så jag och F slängde in en maskin tvätt och somnade till Star wars senaste film.

Som på beställning efter att ha bott med mina syskonbarn i en vecka så vaknade jag 07 av mig själv, hjälp! Jag har blivit en morgonmänniska. hahaha.

Jag la ut en hel del bilder på mig själv både på story och instagram och fick en jäkla massa frågor om skönhetsvård och fillers, detta är lite ovanligt för mig då jag mestadels bloggar om inredning och inte om mitt utseende. Men er vilja är min lag 😉

Jag är inte ett dugg hemlig när det kommer till operationer eller injektioner så fråga vad ni vill 🙂

Jag har fixat mina tänder med hjälp av tandställning när jag var yngre samt nu i vuxen ålder när min ena tand flippade ut , jag hade en tandställning på natten i ca 6 månader.

Här kan ni läsa om det inläggetNär det kommer till mina läppar så är det EN PERSON i hela världen som får röra dem och det är min vän Vanessa som även driver en av Sveriges bästa salonger.

Och vet ni vad?

Hon kommer till Stockholm nästa helg och till Göteborg!

Ni kan följa henne på @scandinavian_skin_center på instagram där hon visar massa före&efterbilder!


Åter till mina läppar, dessa har jag fyllt sen jag var 22 år alltså i 10år har jag gjort fillers 🙂 vill du gå från små till stora så ska du ta det lite i taget för att skippa ankläpparna!


Vanessa fyller även min underläpp mer än överläppen för ett mer naturligt resultat!Kindben och käklinje har jag också gjort fillers i och där ser man kanske en direkt skillnad på olika bilder men det har format hela mitt ansikte och jag kan inte leva utan det!


Vänstra är före och högra efter!Här har jag gjort botox och läppar men inte kindben!


Jag började med botox när jag var 28 år och hade extrem jäkla migrän, så jag satte även i panna och runt ögon – detta har hjälp mig något enormt även om många påstår att det inte funkar så har det verkligen hjälpt mig!


Jag började se små små fina linjer runt ögon och panna – dessa hade inte satt sig på djupet så de försvann helt efter en kur med botox. Sen dess gör jag det två gånger per år!


Och NEJ inte under graviditeten för tusan !!!!!!!


Även detta gör Vanessa!
Sen har Lamita på Scandinavian skincenter fyllt mina ögonbryn – BÄSTA TJEJEN!

DETTA REKOMMENDERAR JAG ALLA ATT GÖRA

Om du är rädd för nålar och ej vill göra fillers så lyfter detta hela ditt ansikte!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
31kommentarer
 • Hej! Jag vill gärna gå och få bort min bekymmers rynka i pannan och markera mina kindben så som du. Men jag hittar inte vanessa hemsida eller något, fick just hennes namn rekommenderat av en del. Och jag bor i Malmö så jag trodde hon befann sig här, men snälla du skulle du kunna ge mig hennes hemsida eller kontakt nr. Jag är 33 nu och det behövs liv i min trötta hud och mina ögonbryn har alltid växt konstigt och jag har sådana bekymmer alltid haft med dom. Vanessa hittar jag ej på nätet. Om du skulle kunna hjälpa mig med det hade jag blivit jätteglad. Du ser fantastisk ut btw!! Jag har dock ej insta. Och hade varit dig evigt tacksam! Mår dåligt över de bekymmer jag haft i en 8 års tid nu om inte mer. Hoppas du har det fint! Kanon blogg. Läser den nu. Hitta den via sök på vanessa. Ha det bäst hoppas du svarar mig. Kramar från Malmö.

  Helena 2019-05-13 13:42:51
  Svara
 • 6 D och görs 2 ggr per år tror jag

  Bisse 0000-00-00 00:00:00 https://nouw.com/bisse
  Svara
 • Scandinavien skincenter

  Bisse 0000-00-00 00:00:00 https://nouw.com/bisse
  Svara
 • Vad har du för fillers i läpparna? De ser väldigt naturliga och fina ut ?

  mariakaup 0000-00-00 00:00:00 https://nouw.com/mariakaup
  Svara
 • hej,
  vad härligt av dig att dela detta med dina läsaren. Jag undrar om du kan rekommendera ett bra ställe i Malmö.

  Wanda 0000-00-00 00:00:00
  Svara
 • Vad heter ögonbrynsbehandlingen och hur ofta behöver du göra den? ?

  inthemakingbyc 0000-00-00 00:00:00 https://nouw.com/inthemakingbyc
  Svara
 • hej, såg på din instagram att du skrev även om näsan. vad har du gjort med den? är det även fillers?

  Anna 0000-00-00 00:00:00
  Svara
 • Härligt att du är så öppen. Du är verkligen superfin och det ser väldigt naturligt ut! är nyfiken på ögonbrynen. mitt ena ögonbryn/lock hänger lite och det syns väldigt tydligt ibland. Har därför funderat på om det går att lyfta på något vis ? Hur ofta måste man göra fillers där? Tack för svar. kram Martina

  Martina 0000-00-00 00:00:00
  Svara
 • Så fin både före och efter! Är så sugen på att fixa mina läppar nu när jag ser hur naturligt och fint det kan vara! Hur ofta måste man fylla i för att arbeta upp så fin form som du har? Det är ju dessvärre inte gratis… Försvinner det sedan successivt eller hur fungerar det?

  M 0000-00-00 00:00:00
  Svara
 • tycker att spraytan är superfint om man gör liiite. Precis som med allt är lagom bäst. Filter använder nog alla nuförtiden, det jag menade var redigering så man ser helt slät och ”perfekt” ut. Du gör som sagt som du vill men är man öppen om saker så måste man även kunna ta någon annans åsikt. Tråkig värld det skulle varA om alla alltid höll med varandra om allt ? Såklart förutsätter jag att du inte gör fillers då du är gravid det har jag inte påstått. däremot var det väldigt nyligen du la ut att du fyllde kindbenen och dina läppar är större än någonsin Så om någon sagt det kan jag förstå frågan.

  Charlotte 0000-00-00 00:00:00
  Svara
 • tycker att spraytan är superfint om man gör liiite. Precis som med allt är lagom bäst. Filter använder nog alla nuförtiden, det jag menade var redigering så man ser helt slät och ”perfekt” ut. Du gör som sagt som du vill men är man öppen om saker så måste man även kunna ta någon annans åsikt. Tråkig värld det skulle varA om alla alltid höll med varandra om allt ? Såklart förutsätter jag att du inte gör fillers då du är gravid det har jag inte påstått. däremot var det väldigt nyligen du la ut att du fyllde kindbenen och dina läppar är större än någonsin Så om någon sagt det kan jag förstå frågan.

  Charlotte 0000-00-00 00:00:00
  Svara
 • Kolla kommentaren nedan ?

  Bisse 0000-00-00 00:00:00 https://nouw.com/bisse
  Svara
 • Länkade i inlägget om tandställningen ?

  Bisse 0000-00-00 00:00:00 https://nouw.com/bisse
  Svara
 • åh jag skulle också vilja höra lite om din bröstförstoring⬆️ skulle vara kul att läsa om vart du gjorde dom och hur ont det gjorde efteråt ?

  Amanda 0000-00-00 00:00:00
  Svara
 • Exakt, min hy hann reparera de fina linjerna innan de var för djupa! Det håller ca 3-6 månader beroende på hur starka dina muskler är och hur mycket du använder musklerna ?

  Bisse 0000-00-00 00:00:00 https://nouw.com/bisse
  Svara
 • Den gjorde jag när jag var runt 20/21! På plastikkirurgiska institutet i malmö , läkaren var Jan Wislander , vet inte om han är verksam! Hade en B kupa och det blev C, la in 300 cc! SÅ NÖJD !

  Bisse 0000-00-00 00:00:00 https://nouw.com/bisse
  Svara
 • kan du inte berätta mer om din bröstförstoring? hur gammal var du, varför, nöjd, större/mindre, hos vilken läkare osv ?

  Jos 0000-00-00 00:00:00
  Svara
 • nu vad jag ju inte klar med kommentaren, råkade trycka iväg ändå, så min fråga, du skriver att du fyllde dina fina linjer med botox innan dom hann bli för ”djupa” eller förstod jag det fel? blir det bäst resultat då? sedan undrar jag , är botox permanent?

  C 0000-00-00 00:00:00
  Svara
 • så kul med någln som är ärlig när det kommer till utseendet! deg skiner om dig!

  C 0000-00-00 00:00:00
  Svara
 • jag blev nyfiken på den där tandställningen, kan du skriva mer om den eller länka till tidigare inlägg om du redan skrivit om den? stort tack ❤️

  Sofia 0000-00-00 00:00:00
  Svara
 • exakt!! näsan med fillers och smink (conturing) tack gulliga du ❤️

  Bisse 0000-00-00 00:00:00 https://nouw.com/bisse
  Svara
 • Så himla tråkigt att folk alltid ska klaga ?? Själv tycker jag att du alltid har varit vacker, men aldrig vackrare än vad du är nu. Fortsätt gärna med den här typen av inlägg, smink och skönhetstips. Älskar att du är så öppen och ärlig och vill gärna se mer ingående av hur dina dagliga skönhetsrutiner ser ut. Du strålar!

  Martha 0000-00-00 00:00:00
  Svara
 • Det ser väldigt välgjort och smakfullt ut hos dig. Bra jobb, men har du också gjort näsan? Ser ut som att du har mer tipp på förebilderna? Och ögonfransförlängning såklart

  Roshi 0000-00-00 00:00:00
  Svara
 • haha spraytannad? vad är det för fel på att vilja ha lite färg ? ja smaken är som baken. jag har varjen mer eller mindre sen jag flyttade till stockholm speciellt inte nu när jag är gravid. filter på mina bilder? aja du får sluta följa mig om du tycker jag blivit för plastig i så fall!

  Bisse 0000-00-00 00:00:00 https://nouw.com/bisse
  Svara
 • Då du bodde i Malmö sprutade du dig naturligt och snyggt Och såg så fräsch ut. Sedan flyttade du till Stockholm och du blev som alla andra där. Spraytannad, full i fillers, mer filter osv Allt blir mer ”extremt” och det är så jäkla tråkigt. Visst man gör precis som man själv vill men jag tror att det är lätt att bli lite fartblind.

  Charlotte 0000-00-00 00:00:00
  Svara
 • glömde jag skriva ju!!!! fillers haha

  Bisse 0000-00-00 00:00:00 https://nouw.com/bisse
  Svara
 • Supersnyggt allt du gjort verkligen! Önskade att jag var mindre spruträdd än vad jag är.. Har du gjort någonting med din näsa också? ?

  Jessica 0000-00-00 00:00:00
  Svara
 • Tack så mycket ?

  Bisse 0000-00-00 00:00:00 https://nouw.com/bisse
  Svara
 • Tack så mycket! Nej jag vet, så jäkla många som låtsas att de föds perfekta haha, jag tycker det är så kul att dela med mig och vara ärlig kommer du längst med ?

  Bisse 0000-00-00 00:00:00 https://nouw.com/bisse
  Svara
 • Tycker det är så härligt att du är öppen med sånt här! funderar själv på läppfillers och ögonbrynstatuering och förstår inte varför det är så tabu-belagt att prata om det..

  Sara 0000-00-00 00:00:00
  Svara
 • Härligt för er att komma hem! verkligen en fin skillnad mellan före och efter bilderna. Trevlig dag!?

  Emiz 0000-00-00 00:00:00 https://nouw.com/emiz
  Svara

senaste från Home

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!