Som ett nytt vardagsrum

 

O M G – Jag är helt förälskad i vår nya soffa, hela vårt vardagsrum har fått ett lyft. Jag har känt att det varit liiite för mörkt med den andra soffan och jag saknade att kunna ligga med benen helt utsträckta, så jakten satte igång efter en stor soffa men som ändå kändes nätt. Det kändes som en omöjlig produkt att hitta på marknaden…. tills jag hamnade på Sweef hemsida. Herre min gud vilka soffor!

 

Var nästan omöjligt att välja haha men det föll till slut på Mammut 1,5 sits och ett Loveseat i färgen Mood Silver ! Hela rummet blev så ljust och harmoniskt! Alla tre säten går att flytta på så du kan skapa flera grupper! Den finns dessutom i en mängd massa färger och tyger!

 

Glädjen när de kom och levererade idag, bar upp OCH monterade, älskar servicen. Både jag och F hade stora förväntningar på hur skön den skulle vara och den överträffade allt, ni anar inte hur mjuk och perfekt den är! För er som inte vågar köpa utan att testa så har de ett showroom här i Stockholm!

 

 

Jag la tillbaka mattan som vi haft tidigare och den heter Stormy Weather – klick

Bordet kommer från Von Chadaux – klick

Även den svarta kuben i marmor finns hos dom – klick

 

 

 

 

Alla kuddar går att ta av och tvätta, det var verkligen ett måste med Olivers kladdiga fingrar haha

 

 

 

Det stora svarta bordet åkte bort nu och det ska jag sälja!

 

 

Nu börjar jakten på en stor fin matta som ska gå i en något ljusare färg!

 

 

Harmoni

 

 

Gud vad härligt att kunna lika två personer raklånga utan att ens nudda varandra haha

 

 

Blev riktigt fint med dessa bord nu med!

 

 

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    senaste från Home

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!