Feels like monday

 

God morgon!

 

Vilken natt, Oliver sov med mig och hans feber kom precis vid 22, herregud. Han vaknade med två timmar mellan och grät och var ledsen, fick ge honom alvedon vid 04 stackaren. Jag vaknade som en zombie vid 07, men det är bara att gå upp. Tog en lång dusch och blandade en Berocca boost ( den innehåller koffein) satte mig i soffan med min smikväska, tände ljus och satte igång vänner. Sen satt jag där och sminkade mig , kändes genast mycket bättre. Jag har en tid hos läkaren nästa vecka då jag misstänker att jag har något fel med antingen sköldkörteln eller brist på järn. Inte möjligt att vara så här trött!

 

Jag är helt kär i vädret idag, minus att det duggar, detta är utan tvekan min bästa årstid. Måste till Ikea för att köpa massa härliga ljus, de som är suuuper långa! Tips 🙂

 

Nu har jag precis haft möte med en kund till Erik Olsson på Nybrogatan 38, jäkla magiskt ställe att starta dagen på, jag tog dessutom båten in så jag kunde sitta i lugn och ro och förbereda allt.

 

 

Älskar första koppen kaffe, jag har väldigt låg tröskel till att känna av koffein så det blir max en till två koppar annars börjar jag må illa och skaka haha.

 

 

Deras knäckebröd med ägg och kaviar ….. wow!

 

Nu ska jag sitta här ett tag innan jag ska iväg på lunchen sen mot kontoret och jobba resten av dagen där med alla härliga kollegor.

 

 

KRAM

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer
  • Be dem kolla ditt zinkvärde ??

    Malin 2019-09-13 06:30:13
    Svara

senaste från Home

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!