Ett vinnande koncept

 

Hej bästa ni ,

 

WOW vilken start på denna dag. Två fantastiska lägenheter har signat med våra mäklare och jag ska hjälpa till med piffet innan foto! Dessutom har vi äran att ha tagit in tre nya objekt – wow vad detta rullar på nu helt otroligt och jag är så glad att kunna erbjuda kunderna en annorlunda marknadsföring.

 

 

I dag började jag som jag skrev tidigare på Nybrogatan 38 för ett möte, sen gick jag vidare i mina extremt sköna stövlar och mötte upp Mickis innan vi skulle till Nosh and Chow för visning av Veleries kläder och kikade på smink från by Terry! Herregud vilken kollektion, längtar tills vi får bilderna så jag kan visa er!!

Efter det åkte jag till kontoret och jobbade på och fixade en massa! Nu sitter jag på båten hem och ska ta det lugnt en timme innan mina killar kommer hem, försöka att inte somna på soffan betyder det haha.

 

 

 

Skorna – klick   / Tröja – klick

 

 

Jag har alltid spanx under mina kläder ÄLSKAR spanx, så jäkla skönt!

 

 

Måste ge en shout out till Bronza och deras nya brun utan sol! SER NI! Helt perfekt bränna! Jag har deep bronze!

 

 

Blev sminkad där med, perfekt när vädret slog om från 13 grader till 23 idag hahahah, jäklar vad svettig jag var!

 

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    senaste från Home

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!