Min vecka

 

God morgon babes,

 

Önskar jag kunde säga att jag har megamycket energi men halva helgen gick ut på att bli frisk från en matförgiftning, hjälp vad kass jag var. Sov i flera timmar mitt på dagen på söndagen och kunde ändå somna kl 20.15…. herregud. Min kropp var helt mörbultad.

Men nu börjar jag känna mig bättre och jag har massor av jobb att stå i denna vecka så INGA fler konstiga sjukdomar nu tack. Förra veckan åkte jag ner till Göteborg och hade en presentation för alla partners i Sverige och det gick sååå bra. Har aldrig varit med om så fina kommentarer efter ett föredrag. Jag lyckades nå fram vad det är jag gör och ska göra för bolaget! På fredagen åkte jag ut till Lojsan och hade en heldag med våra små troll och jobbade, så jäkla mysigt!

 

Älskar kombon av shorts, boots och en tjocktröja!

 

 

Sötaste killarna, Todd är bara 3 månader yngre än Oliver, snart kommer han springa runt som O. Lojsan fick verkligen bra tips om saker hon måste barnsäkra haha. Oliver är på precis allt haha. Snart kommer en youtube-video från Lojsan så ni får se 🙂

 

 

Just nu sitter jag på kontoret och jobbar för fullt, har en massa saker denna vecka! Vi har börjat plocka in flera bostäder och jag ska såklart vara med på ett hörn på alla och fixa i dessa bostäder. På lunchen ska jag färga håret sååå skönt! Verkligen i behov nu! Sen blir det jobb resten av dagen till 17.

 

Tisdag

På morgonen blir det in till kontoret där Anna sitter med mig och jobbar! På lunchen ska jag och Mathilda till ett slott utanför Stockholm och äta lunch, så mysigt! Sen åter till kontoret och jobba! Planera för hela hösten och alla samarbeten. Så himla kul!

 

Onsdag

Jobb på förmiddagen och sen visning med By Terry på lunchen. Gud vad glad jag är att nästan alla event är på lunchen så jag inte missar en massa jobb! Bästa!

 

Torsdag

Jobb jobb jobb. Förebreda inför mina möten på fredagen! Träffa Dani och Mickis på lunchen då de ska göra en spännande sak 🙂

 

Fredag

Jobb på förmiddagen, sen på lunchen ska jag göra en microneedling på Akademiklinken, har längtat sååå mycket! Kl 13 har jag möte och kl 15.30 har jag möte igen! Skulle egentligen haft event på kvällen men det flyttades för det var någon dubbelbokning, lite tur ändå då jag behöver en lugn helg efter denna vecka.

 

Veckan bästa måste vara detta snygga bord – klick detta är verkligen början på att få vårt hem lite ljusare, nästa vecka kommer vår nya soffa som är ljus med!

 

 

Så perfekt i höjd och storlek!

 

 

 

 

Älskar verkligen det!

 

 

Mattan ska med bytas ut nu till en som jag hade tidigare, lite ljusare och slät!

 

 

 

 

 

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
3kommentarer
 • Hej! Jag älskar mattan, skulle precis fråga var den är köpt någonstans? ?

  Julia 2019-09-09 11:55:37
  Svara
 • Vad blir det för soffa? Är också ute efter en ljuuus 🙂

  Ha en toppen vecka fina du!
  Kram

  Linn 2019-09-09 11:27:41
  Svara
 • Ni har det såå fint hemma! Önskar min man gick med på att byta möbler varje år typ hahaha ?

  Sabina 2019-09-09 11:19:49 http://www.devote.se/sabinajaza
  Svara

senaste från Home

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!