Det är okej att vara nere

 

Hej fina ni,

 

Gud vilken dålig dag jag haft, inte pga jobb eller någonting. Jag har fått massor gjort och fått otroligt bra respons och fått in uppdrag idag som är fantastiska. Men jag har haft ett mörkt moln över mig hela dagen. Jag har liksom känt mig nära till gråt flera gånger. Kan inte ens förklara varför. Nästan det som gör det ännu mer enerverande. Hade varit skönare om det var något.

 

Anledningen att jag skriver detta är för att göra det okej att må dåligt, jag har också dåliga dagar och mår dåligt.  Allt är inte alltid på topp helt enkelt :/

 

Kom hem vid 18 efter kontoret och Oliver livade upp mig lite, vi åkte och handlade och han förvånar mig varje dag över hur mycket han klarar av och förstår. Älsklingen .

 

 

 

Älskar när min kille skickar bilder under dagen men jag får också panik över hur mycket jag missar.

 

 

Idag la Hanna ut bilderna från sitt färdigrenoverade sovrum och jag är så stolt över att hon valt att ha min sänggavel hemma hos sig, känns fortfarande som en dröm att den nu finns där ute.

 

 

Sen skicka min bästa Anna om att även finaste Maja har lagt ut om sänggaveln, det gjorde absolut att jag kände mig lite gladare.

 

 

Ikväll sover jag själv med Oliver så F får sova ut i gästrummet, inte lätt med två trötta föräldrar. Hoppas på att vi båda två har mer energi till i morgon. Nu är i alla fall kylen fylld med flera middagar och gott. Tyvärr hade ingen av oss någon hunger ikväll så allt de goda får vänta till i morgon!

 

Nu ska jag skeda med O och kika på någon komedi!

 

 

Kram

 

 

 

 

 

 

 

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    senaste från Home

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!