När allt går fel men ändå blir sååå rätt

 

 

Hej mina älsklingar ,

 

Vilken dag. Det blev väldigt i sista sekund som jag skulle åka till Göteborg , men jag hade full koll på schemat idag och de jobb och lunchevent jag skulle på ( älskar lunchevent så jag kan va med ) det var med Isadora och så himla trevligt på Hillenberg, ÄLSKAR deras mat! Förresten, visste ni att Isadora är svenskt???? Det visste fasen inte jag!

 

Kolla så fint de fixat

 

 

 

Så himla tjusigt och uppstyrt! Ser verkligen fram emot att testa deras smink!

 

 

Massa nyheter!

 

 

Älskar att de alltid sätter mig Lojsan och Mickis bredvid varandra haha!

 

 

Jäkligt bra selfiespeglar!!!!

 

 

Åter till lite kaos, jag lämnade tjejerna och jag och Mickis gick snabbt in på Zara för shopping sen åkte jag till centralen… jag va där 40 min innan mitt tåg mot Göteborg skulle gå. Jag chillade och köpte någon bok och lite snacks…. sen gick jag lugnt till tåget och hoppade på. Hittade konstigt nog inte min plats nr 18, gick runt som en tok men hittade ingen som jobbade. Så jag frågade en av de andra som satt i en kupé och jag insåg då….. jag är på fel tåg!!!! Jag försökte springa av tåget med alla mina saker men då började vi rulla från perrongen. Fuck. Det visar sig att det går två tåg mot Göteborg 15.13 och 15.19 haha. Detta tar 1,5 h längre. Perfekt! MEN jag hittade en hel rad så jag ligger ner och kollar Netflix, sååå himla skönt! Så det blev rätt bra ändå!

 

Direkt när jag kommer fram ska jag checka in på Pigalle och möte upp hela gänget på Post för middag 🙂

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    senaste från Home

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!