Dagarna flyger iväg

 

 

Lever i mina byxor från Sanne Alexandra /  kappa från Busnel / Tröja från Soft goat som Forni designat!

 

Hej fina ni,

 

Startade dagen på bästa sätt med mina fina tjejer Lojsan och Mickis, SNÄLLA säg att ni lyssnar på deras två poddar?! Så sjukt bra ”Two of a kind” och ”Måndagsvibe” ett litet tips så här i förbifarten 🙂

Vi sågs redan vid 08 på Berns hotell och åt deras magiska frukost, lätt en av de bästa jag varit på!

 

 

Så himla najs med massa nyttiga alternativ, att ha hela avokados gav tio poäng verkligen!

 

Ser ni så gott!!!

 

 

ILY – bästa tjejerna i världen

 

 

Jag tog båten in och det är så sjukt smidigt när man ska till centrum, så jäkla mysig grej att åka båten in till jobb med! Jag kom hem runt 22 igår efter att ha suttit och jobbat med Alia och Mathilda. WOW för detta företag vi håller på att skapa, jag skakade av glädje igår när vi satt med alla idéer och fick ner de på papper. Flera nya ideer dök upp och listan blev bara längre och längre med idéer. Nu ska vi sätta ihop en grym presentation på powerpoint som vi ska ha när vi träffar hotellen! Gud vilken höst vi har framför oss.

 

 

Hade på mig de mest bekväma kläderna igår! Tröja och Kavaj från Veronica Virta samt byxor från Bubbleroom

 

 

 

Jag hann dessutom med ett pass på Sturebadet och svettades rejält, så himla skönt!

 

 

 

Nu ska jag snart iväg på Lunch med Isadora och sen ska jag sätta mig på tåget till Göteborg, blev lite ändringar i mitt schema då jag ska föreläsa för Erik Olsson på vår partnerkonferans där, så jag sover i Göteborg i natt och tillbaka till Stockholm i morgon till mina killar igen. Usch, saknar dom redan 🙁 så fruktansvärt jobbigt att va ifrån dom bägge två så här mycket …..

 

 

KRAM

 

 

 

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer
  • Dina ögonbryn är så fina, har du gjort något vid de ? ? och vart i så fall

    T 2019-09-04 17:18:52
    Svara

senaste från Home

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!