Min vecka

Hej fina ni,

 

Måndag – Sitter i skrivandets stund på kontoret på Erik Olsson och har jobbat sen kl 09, fullt ös denna måndag och jag har som tur är min assistent med mig som jobbar lika hårt här bredvid. Fått så jäkla mycket gjort och har äntligen återgått till att älska måndagar igen, att göra en to do lista igår har verkligen hjälpt mig idag! Satt i bilen in mot jobb och lyssnade på Lojsan och Hannas podd med, såååå jäkla härliga!

 

I dag har jag suttit mycket med Joannas lägenhet som ligger ute på nätet här – klick den är verkligen helt otrolig och välplanerad!

 

 

Hur ljus och fin är den inte?

 

 

Perfekt att ha både matgrupp och soffgrupp

 

 

Man kan ju inte annat än att älska öppen planlösning!

 

 

Ser ni så jäkla bra planerad den är? Älskar

 

 

Älskar fönstret mot sovrummet med

 

 

Balkongen stylade jag också så den fick sig ett lyft i trapphuset!

 

 

Hur härlig och solig balkong?

 

 

Önskar jag hade haft dessa bakelser framför mig just nu, klassiska eftermiddagsdippen är på väg haha.

 

I kväll ska jag iväg på mitt först träningspass , ska bli skönt att röra lite på mig och förhoppningsvis få lite puls på bandet 🙂

 

 

 

Tisdag – Jobb på förmiddagen sen ska jag träffa härliga Elin Skoglund på lunch gällande lite jobb, ska ses i vårt gamla område, älskade Kungsholmen! Sen tillbaka till kontoret och jobba! På kvällen ska jag möta upp Mathilda och Alia för att jobba med hotellverksamheten, gäller att utnyttja alla dygnets timmar 🙂

 

Onsdag – Två event denna dag, ett med Isadora och ett med Dyson, lunchevent och kvällsevent. Ska hänga med mina älsklingar Lojsan och Mickis! MYS! Där mellan blir det massa jobb med mäklarbyrån såklart.

 

Torsdag – Kontorsjobb hela dagen! Träning på lunchen!

 

Fredag – Jobb och sen playdate med Todd och Lojsan sent på eftermiddagen, så jäkla mysigt! Min kille ska iväg så jag och Oliver ska ha en helkväll tillsammans!

 

Helgen har vi inga planer ännu, så skönt med lugna helger och massa mys med O och min kille.

 

 

Hoppas ni har en grym måndag

 

KRAM

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    senaste från Home

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!