Sensommar och massa jobb

 

 

Vilken dag det var igår, svettades konstant och fick äntligen tummen loss att besöka Josefinas på Djurgården. GUD vilket ställe. Bästa lunchen på länge, de har en enorm yta att välja på att sitta i soffor , i solen eller i skuggan. Fick en ordentlig utomlandskänsla! Maten brukar ju vara sisådär men jäklar vad gott det var! Jag åt både köttbullar och burratta – mums.

 

 

Älskar deras logga med flamingo

 

 

Sååå gott, burrattan smälte i munnen

 

 

Massa fina palmer och utsikt över vattnet. Det va väldigt barnvänligt och barnen kan leka i parken under tiden

 

 

 

Min älsklign och jag, älskar att äta lunch med min kille och O så jag får en dos av dom även på dagen, blir så många timmar annars jag är borta från dom 🙁

 

 

 

Idag är det massa jobb, jag har startat ett AB med mina sänggavlar nu med tillsammans med Gardinex ägare så vi får koll på allt och wow säger jag för det stora företag som tar in alla våra gavlar, kan INTE fatta det. Att någon tror på mig och gavlarna. Detta ska bli en så rolig höst. Så jag har alltså startat två AB på en vecka haha det gäller att gasa 🙂 Hösten ser så spännande ut mina vänner.

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    senaste från Home

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!