Jag svarar på frågor

 

Hej bästa ni,

 

Jag har varit sämst på att svara på frågor här i bloggen så här kommer svar på de senaste frågorna jag fått !

 

HEJ!

Jag har tre frågor.
1) Du har skrivit att du alltid kommer ihåg dina drömmar och drömmer sjukt mycket. Det har även jag gjort sedan jag va liten och nu efter en tuff separation drömmer jag såklart mycket om uppbrottet, upplever separationen om och om igen på nätterna. Har du ”forskat” i detta kring vad man kan göra för att inte minnas drömmarna? för att sova djupare liksom… Finns det något man kan göra tror du? Man känner sig ju aldrig utvilad…..

2Kan du inte berätta mer om din skilsmässan? Hur va första tiden? Vem ville skiljas? Hade du någon känsla över att det inte va riktigt bra redan när ni gifte er? Förstår att detta är privata känslor och tankar men det hjälper så otroligt mycket att se någon annan som gått igenom något riktigt tufft och nu är lycklig, det ger mig lite hopp….Minns du någon särskild stund efter skilsmässan där du kände att livet kom tillbaka till dig? Hur långt efter va det?

3) Vad heter ert företag och vad ska ni göra? ?

STORT LYCKA TILL!!

 

HEJ

1 – Usch, jag vet verkligen hur jobbigt det och jag har fasiken INGA råd att ge, jag drömmer konstant och vaknar varje morgon med minnen av drömmen/drömmarna. Ibland 2/10 mornar har jag inte drömt och då känner jag mig okej utvilad. Jag brukar kika på någon glad serie och inte för tunga saker innan jag somnar för det har en tendens att göra avtryck på drömmarna! Så tänk på det 🙂

2 – Det var jag som ville skiljas och jag som ville gå vidare, det är lika tufft det som att bli lämnad kan jag tänka mig. Jag förlorade ändå min bästa vän som jag hade haft i 7 år och det i sig tillsammans med vad ska alla säga? Hur gör vi med lägenhet? Hur delar man upp saker. Det var så fruktansvärt tufft och jag stängde verkligen av helt. Jag mådde skit efter och vissa saker snurrade i min hjärna och saker jag inte bearbetade då kom senare. Jag hade som tur var fina vänner och familj som hjälpte mig. Att jag dessutom fann mitt livs kärlek i allt det här gjorde att jag enklare kunde se det fina i allt som hände, det kom något bra utav det. Det enda som var svårare att lämna var att stanna. Jag kommer aldrig

3- Vi ska bli konsulter till hotell och hjälpa dom utvecklas. Vi har en GRYM affärsidé och jag lovar att visa logga och namn snart !

 

 

Redan vid nio? Haha då har jag redan jobbat två timmar samt hunnit med en lång hundprommis ?

 

Haha den här kommentaren hänvisar till att jag tyckte det var tidigt redan vid 09 🙂 För mig som jobbar med sena möten så är jag glad om jag slutar jobba kl 20 så där av att jag inte kan starta dagen så tidigt då mina arbetstimmar sträcker sig efter 17 🙂 Kram

 

Sååå snyggt! Varifrån kommer de fina fåtöljerna???

 

De är från H&M Home!

 

Sjuuuuuuuukt fint!!!???
Välkommen hem och vilken sommar ni
haft!❣️
Ska du sälja din gamla soffa???
Kramis
Adela

 

Ja den ska säljas! Nästa soffa kommer nästa vecka HURRA! Jag tror min syster ska ta denna soffa men jag skriver ut om hon ångrar sig 🙂

 

 

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    senaste från Home

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!