Dagens jobb

 

Hej bästa ,

 

Denna dag har verkligen gått i ett, att göra ärenden i Stockholm, puh. ALLT tar så mycket längre tid än när jag bodde i Skåne. Här är det såå krångligt med parkering, man ska upp i p-hus där det finns noll parkeringar och det är DYRT. Tur jag började i tid 🙂

 

Jag åkte hemifrån direkt till bästa Busnel och deras showroom för att kika på höstnyheterna och JÄKLAR vad snygga grejer, kan löven börja falla nu så jag kan hoppa i min nya outfit därifrån? haha De hade även fått in sin kollektion för våren, omg vad snygga saker. Vill ha allt!

 

 

Hur snygg är denna? Ni hittar den här – klick jag har storlek M på mig här

 

 

Denna är från vårkollektionen och går inte att köpa ännu, sekunden den kommer ut ska jag ha den haha.

 

 

Älskar att de har matchande kjol till med knappar, jag har storlek 38  – klick

 

 

 

Denna var en STOR favorit med jag har den i S – klick

 

 

Efter det åkte jag på jakt efter stylingmaterial till en balkong som skulle få sig ett litet lyft! Jag åkte till NK och passade på att slänga i mig lite mat från Dr Mat, sjukt gott va det!

 

 

Wow vad fint det blivit i saluhallen!

 

 

Sååå god sallad!

 

 

Det blev verkligen så otroligt fint på balkongen och ett väldigt stort lyft för hela bostaden!

 

 

Små detaljer som faktiskt gör stor skillnad!

 

 

 

 

Nu sitter jag på kontoret igen här på Erik Olsson och ska strax iväg på mitt sista möte för dagen tillsammans med en mäklare! Så jäkla kul det här och jag älskar er som kontaktat mig och tror på vårt sätt att jobba, det är en helt annan marknadsföring än vad våra konkurrenter kan ge och med styling av bostäderna så blir det verkligen en extra grej!

 

 

Ni kan kontakta mig på [email protected] så kopplar jag ihop er med den bästa mäklaren i ert område och ni får GRYM styling och marknadsföring -hurra!!!

 

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    senaste från Home

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!