Min vecka

 

Hej bästa ni,

 

Vaknade och kände mig rejält utvilad, somnade säkert vid 21 igår och vaknade 06! Snoozade ett par gånger och hade världens jäkla dröm om min kille , var sååå arg när jag vaknade så han fick pussa en massa på mig hahaha, sjukt hur en dröm kan påverka ens känslor så! Helgen har verkligen varit supermysig och jag lever fortfarande på att vi startat upp bolaget. DRÖM!

Jag har varit iväg nu på morgonen och gjort lite inköp till en styling vi har i morgon, då ska jag fixa en balkong och en innergård inför en försäljning, det ska bli så kul! Nu sitter jag med mejlen och sitter även med ett förslag kring utbildning av mäklarna när det kommer till att sälja in sociala medier.

 

Tisdag – Först ska jag tidigt in till Busnel för att prata lite om ett upplägg och sen har jag styling hela dagen med en väldigt duktig influncer som ska sälja sin lägenhet – woho! Det ska piffas och pyntas en massa! Sent på kvällen ska jag följa med en mäklare ut på ett intag på Kungsholmen – så himla kul!

 

Onsdag – Jobb hela dagen på kontoret, på lunchen har jag tid för att äntligen göra botox igen, mina käkar dödar mig!!! Jag ska till bästa Akademikliniken, har längtat efter detta haha.  På kvällen ska jag följa med Mickis till Grand Hotel för att se den nya serien Heder, längtar!

 

Torsdag – Jag ska göra inköp till fredagens styling av en picknick på Gärdet – detta ska bli så galet kul! Sitta på kontoret och jobba!

 

Fredag – Styling större delen av dagen sen blir det mys med mina killar!

 

 

Jag lovade att lägga ut receptet på torsken som jag fått från Jenny Walden, ÄLSKAR hennes recept. Så här är det!

 

 

 

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer

senaste från Home

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!