Nu är vi i rullning

 

 

Nu händer det, min älskade dröm som jag haft sedan 5 år tillbaka blev idag verklighet! Hej hotellverksamheten! Hemsidan är köpt och även namnet på vårt AB ( typ det svåraste att komma på ett namn som ingen annan har haha ) men galet nog så var inte namnet taget!!!! Det är som gjort för oss, min fina trio, jag har tagit in två vänner i det här, som tror på min idé och som ger så mycket. De tillför så fruktansvärt mycket och jag vet att vi kommer sköta detta galant. Vi kommer stöta på problem, diskussioner och hinder längst med vägen. Men jag välkomnar dessa problem för de kommer göra mig mer vis, precis som allt annat i livet som jag fått uppleva.

 

Jag hade kunnat bli bitter eller missunnsam med tanken på vad jag har fått gå igenom för att hamna här, jag hade ett val redan då och det var att lära mig av mina misstag och göra om. Ta till mig de lärdomar och tuffa saker när det kommer till att förlora mina vänner, gå igenom en skilsmässa och gå in i väggen ( den där berömda väggen som jag absolut inte trodde på ) Nu står jag här och har trots allt lyckats, Jag…. ingen annan. Ingen läste upp mina betyg från gymnasiet för att komma in på mäklarutbildningen, det var jag, jag tog högskoleprovet som öppnade dörren för studier på högskolan ( snälla, ni som funderar på detta och har sämre betyg, det finns INGENTING som stoppar er och kanske har ni lika mycket ”tur” som jag att ni får bra resultat där. Det är tack vare en expojkvän som jag ens gick dit. ) bara gör det , ni har ingenting att förlora på det, är du rädd att misslyckas? Enkelt, säg ingenting till någon och gör det i smyg! Har du aldrig testat så vet du inte!

 

7 år som mäklare resulterade det i, flera priser som jag knappt kunnat drömma om och flera säljare och köpare som jag aldrig kommer att glömma. Nu har jag min nya tjänst på grund av mina chefer som tror på mig och mina visioner. Herregud, hur hamnade jag här? Jo, genom att våga, alla kan följa sina drömmar. Utan ekonomisk hjälp, jodå det går jag lovar. Du får leva sparsamt många år men det går, är du i generationen under mig så har ni en tendens att vilja och tro att det ska ske direkt. Ni har växt upp i en annan tid och ni måste veta att det krävs tid och uppoffring i form av att ni inte kan ha en dyr väska direkt, eller bo i en ”fet” lägenhet det första ni gör eller få ett instagram konto med flera tiotusentals följare. Nej, det går inte att ändra sina betyg, du måste jobba för det och gå om klasser och det kommer ta tid.

Något jag aldrig hann visa på instagram var att jag började bo i en studentbostad på 20 kvm i Malmö på Rönnen, min första egna bostad. Wow för den känslan, oavsett om det var en studentbostad som jag hyrde så var den min, jag och mamma åkte till Ikea och köpte allt jag behövde och jag kommer aldrig glömma den dagen. Vad mina föräldrar gjorde för mig, de gav mig så mycket kärlek och ett så mysigt hem att starta min livsresa i. Flera år senare skulle jag ha råd med min första bostad.  Inte alla har möjlighet att ge sina barn en bostadsrätt, mina föräldrar hade tre döttrar, ett bolag de startat tillsammans samtidigt som de gav mig och mina systrar den bästa uppväxten jag hade kunnat få. Herregud vad du inser det när du har egna barn, jag minns när Oliver var ett par månader och jsg ringde mamma och grät och sa tack för allt du gjort, nu förstår jag så mycket och varför de gjorde vissa saker för oss.

 

Ännu en gång, det jag ville komma fram till är att ni ser ofta bara den lilla toppen av isberget, när en influenser har lyckats och är på toppen av sin karriär inte allt det som varit tidigare eller det tuffa man går igenom under tiden. Jag hoppas att ni tycker att jag är ärlig här och visar båda sidor. Jag vill vara en sund förebild för er 🙂

 

 

 

 

 

 

 

 

Nu hamnade jag lite utanför min fantastiska nyhet som kan sammanfattas i att jag startar ett bolag med mina vänner som jag ser upp till och respekterar något enormt! ( Jag vet riskerna med att starta bolag med vänner , men jag tror och hoppas att detta kommer gå (gala)nt haha om du läser detta A, hur roligt 😉 vi ska tillsammans ta över denna oupptäckta värld tillsammans ! En bild på A kommet asap när vi hittar en bra fotograf haha!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
 • Läsvärt & kloka ord!

  Jenny 2019-08-27 11:22:28
  Svara
 • HEJ!

  Jag har tre frågor.
  1) Du har skrivit att du alltid kommer ihåg dina drömmar och drömmer sjukt mycket. Det har även jag gjort sedan jag va liten och nu efter en tuff separation drömmer jag såklart mycket om uppbrottet, upplever separationen om och om igen på nätterna. Har du ”forskat” i detta kring vad man kan göra för att inte minnas drömmarna? för att sova djupare liksom… Finns det något man kan göra tror du? Man känner sig ju aldrig utvilad…..

  2Kan du inte berätta mer om din skilsmässan? Hur va första tiden? Vem ville skiljas? Hade du någon känsla över att det inte va riktigt bra redan när ni gifte er? Förstår att detta är privata känslor och tankar men det hjälper så otroligt mycket att se någon annan som gått igenom något riktigt tufft och nu är lycklig, det ger mig lite hopp….Minns du någon särskild stund efter skilsmässan där du kände att livet kom tillbaka till dig? Hur långt efter va det?

  3) Vad heter ert företag och vad ska ni göra? 🙂

  STORT LYCKA TILL!!

  M 2019-08-26 22:59:54
  Svara

senaste från Home

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!