Min vecka

 

Hej fina ni,

 

Herreguuuud, min hosta är inte att leka med. Jag kände mig helt fine i dag när jag vaknade men ju längre dagen gick och ju mer jag jobbade och gick på möten och gick runt överallt så kände jag mig sämre och sämre, har liksom svårt att ta djupa andetag och det gör galet ont i lungorna när jag hostar. Så jag lyssnade på kroppen nu och jobbar resten av eftermiddagen hemma med en kopp te. Ett efterlängtat inlägg om min vecka och min första dag på jobbet kommer nu , jag älskar att smita in hos mina kollegor i branschen och läsa deras veckor, så mysigt på något sätt 🙂

 

Måndag – Jag är så fruktansvärt peppad på hösten och allt nytt som är på gång, både här på bloggen, privat och nya jobbet! Jag startade igår vid 09 och gick igenom med en av cheferna över hur min presentation skulle se ut och hur vi ska förklara min nya roll. Det lustiga är ju att vi själva knappt vet, eller jo det vet vi. Jag ska helt enkelt vara ansvarig för att Erik Olsson fastighetsförmedling ska synas ännu mer i social media, jag ska hjälpa företaget att växa och ordna samarbeten med influensers. Jag kommer vara med och marknadsföra hela bolaget och framför allt alla de magiska bostäder som vi säljer. Tänk er själva, ni kommer kunna bli marknadsförda av INFLUENSERS! Förstår ni hur bra det är? Alla som går via oss kommer ha en chans att synas här och hos andra…. detta kommer bli så bra. Varför välja en annan firma när vi har möjligheten att ge er den bästa marknadsföringen som finns! Så till alla er som går i säljtankar, maila mig så kommer jag och den mäklare på Erik Olsson att komma ut till er och berätta mer [email protected]

 


 

 

Tisdag – ÄLSKAR att rutinerna är tillbaka och att jag har ett jobb att gå till igen, idag vankades dessutom första eventet kl 08 inne på Åhléns som Sara Biderman bjudit in till. WOW , dessa baskläder, jag har letat som en galning efter bra t-shirts och ÄNTLIGEN finns de i butik. Efter eventet satte jag mig och jobbade tillsammans med Mickis som hjälpte mig med en massa jobbfrågor. Vi åt en tidig lunch och hann med frukosten inne på Nybrogatan 38….. omg. Deras frukost är ju livet!

 

 

Sara berättade att ärmen på t-shirten går längre ner på armen, TACK för det, längtat efter en sån liten detalj som kommer göra mig mer bekväm i t-shirt!

 

 

Fick med mig två linnen och ett mjukisset, glömde det i bilen annars hade jag haft på mig det direkt haha

 

 

Nykläckta Bonnie va också på plats, jag höll mig långt borta så jag inte skulle smitta sötisen!

 

 

Jag och älsklingen Mickis på Nybrogatan 38

 

 

Finaste Dani följde också med så skönt skratt vi hade, två riktigt fina tjejer!

 

 

Måste rekommendera deras äggmacka på knäckebröd….. herregud så gott!

 

 

Onsdag – Börjar morgonen med ett möte tillsammans med en av våra stjärnmäklare Jimi på Gärdet, en tjej jag följer på instagram ska sälja sin lägenhet så vi ska kika på den och jag ska berätta vår marknadsföringsstrategi ( som ingen annan har, iiiiih är så lycklig ) Efter det blir det jobb på kontoret, jag ska förbereda en styling till nästa vecka där kunden vill ha hjälp med att styla balkong och innergård – SÅ KUL. På lunchen ska jag hem till ännu en kund som vill sälja sin bostad och jag ska berätta hur marknadsföringen kommer gå till, sen får hon träffa en av de bästa mäklarna på Kungsholmen som vi har på Erik Olsson. Vi ska även prata om min sänggavel roligt nog 🙂

 

Torsdag – In till kontoret och göra klart lite material som mäklarna ska ha med sig ut till sina kunder. Sen har jag ett lunchmöte på en av mina favoritrestauranger inne i stan! Buffé – ÄLSKAR buffé!

 

Fredag – Jobb jobb och förhoppningsvis en härlig lunch i solen. På eftermiddagen har jag möte med en kund som vill sälja och ska följa med mäklaren ut för att berätta ännu en gång hur magisk vår marknadsföring är 🙂

 

Till helgen har vi INGA planer, så skönt! Bara va med min lilla familj och pussa lite extra på bägge! Nu ska jag dricka lite te och hostmedicin och ber till högre makter att jag vaknar frisk i morgon!

 

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
3kommentarer
 • Åh, hosta är så jäkla jobbigt. Har hostat sedan i februari och ska in på röntgen för att kolla varför. Det suger. 🙁

  Linda 2019-08-22 19:46:03 http://lhsmaskiner.se
  Svara
 • Kan du inte lägga upp torskrygg/spetskåls receptet på bloggen?? krya på dig

  Carin 2019-08-21 07:53:11
  Svara
 • ??? inte mer stress relaterade inlägg tack på förhand

  Arne 2019-08-20 22:07:41
  Svara

senaste från Home

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!