I morgon

 

Hej fina ni,

 

Denna helg har sprungit förbi! Nu sitter jag här med fjärilar i magen inför i morgon, i morgon börjar jag min nya tjänst och det är ett år sedan jag var där sist, känns nästan som jag ska börja skolan igen haha, samma pirr. Jag har redan lagt fram kläderna så jag slipper stressa med det i morgon.Jag ska va inne på kontoret redan vid 09. Min kille kom med den briljanta idén att jag ska sova i gästrummet och han i vårt sovrum med Oliver så jag är ordentligt utvilad, mycket bra idé 🙂 Jag har gosat lite extra med O i dag och ikväll, kommer sakna att vara med honom varje dag.

När jag vaknade i morse blev jag överraskad med en riktig pangfrukost, finns inget bättre!

 

 

 

Älskar mina killar så mycket!

 

 

Finns det något mysigare än barn som är nybadade i morgonrock ? Knappt!

 

 

Hela helgen har tyvärr bestått av att hosta upp mina lungor, herregud vilken förkylning jag ligger inne med. Jag kände det när jag var på middag med mina två tjejkompisar på Thai boat , jag hade galet ont i halsen och som på beställning när jag vaknade på lördagen så värkte huvudet och halsen. Sedan dess har jag försökt sova så mycket jag kan och dricka hostmedicin.

 

 

Wow för hela atmosfären på Thai boat men sådär för maten, skickade sms till min kille vid 00 att laga pasta med korv tills jag kom hem haha!

 

 

Fullkomligt älskar denna skjorta som jag köpt på Gina Tricot för 299 kr – klick

 

 

 

 

 

 

Finns i flera härliga färger – klick

 

 

 

Är så galet nöjd över att jag klippte håret, sååå skönt att vila det lite och slippa styla det!

 

I fredags var vi hemma hos fina Ida och hade barnmys, älskar vår lilla grupp! Det är Sanne, Alexandra, Victoria och Ida med deras helt underbara barn. Flera av oss har inskolning nu i höst, sååå spännande.

 

 

Full fart på Oliver haha, det sjuka är att alla barn va lugna och ville sitta i ens knä, det händer typ aldrig. Så vi fick mycket tid att sitta och snacka!

 

 

 

Alla barn är mellan 1 år och 1,5 år ca!

 

 

Vi snackade om Gunthers korvar så jag fick mega craving och åkte dit efter haha

 

 

Vickan och Alex sa att jag va tvungen att testa gurkmajonäsen, omg huuur har jag kunnat missat detta! Tar bara med surkål alltid.

 

 

Fick denna bild skickad av en följare som köpt min sänggavel, faaaasen vad glad jag blir ÄLSKAR att se den hos mina köpare!

 


 

Sitter i soffan nu och precis tagit en alvedon och hostmedicin för att snart lägga mig. Var på Maxi tidigare idag och handlade en massa härliga saker till kylen och skafferiet. Har suttit hemma i två dagar nu och kollat på matlagningsprogram så jag har såååå mycket idéer om recept jag vill göra. Kan inte ha undgått någon hur mycket jag älskar att laga mat och äta haha. Speciellt asiatiskt allt känns så himla fräscht, väldigt kul med nya smaker med! Nästa vecka igen ska vi ha färdiglagad mat via svarta lådan hela den veckan ska bli riktigt skönt med. Bara att värma på det kockarna har lagat!

Jag köpte dessutom en massa frukost så jag inte skippar den för jag är för stressad, så jäkla viktigt med just frukost!

 

Nej, nu ska jag ta med mig datorn in i gästrummet och kolla någon grym serie och sova!

 

Hörs i morgon

 

PUSS

 

 

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer
  • Redan vid nio? Haha då har jag redan jobbat två timmar samt hunnit med en lång hundprommis ?

    Johanna 2019-08-20 18:42:02
    Svara

senaste från Home

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!