I´m back

 

ÄLSKLINGAR !

 

Jag är tillbaka i Stockholm, något försenade av att vår lilla kille började kräkas! Tur vi inte hade livsviktiga saker att passa, så vi kunde vänta in att han skulle bli frisk. Wow vilka veckor. Alla vänner och familj som vi umgåtts med. Det har verkligen varit en drömsemester. Vi bodde i mina föräldrars stuga som är 60 kvm, supermysig med ett minikök utan diskmaskin. Sängen vi sov i var 160 cm och ytorna var små men vet ni vad det funkade SÅ bra. Jag trodde vi skulle tjafsa mer men vi båda hamnade i någon riktigt jäkla skön semester-mode haha TVÅ tjaffs på sex veckor….. jag är om möjligt ännu mer kär i honom efter denna resa. Vi har njutit och jag har lagat mat som aldrig förr, guuud vad jag kommer sakna mitt utekök. Att kunna gå hem till mina systrar och spela tennis utomhus, eller att gå långa promenader och ta ett dopp i havet. Nu är batterierna laddade ( så mycket som det går när man har en ettåring ) haha.

Till råga på allt så satt jag hos frisören i Åhus , Salong Bahlsam – eeeeeh kan vi prata om vilken otrolig service det är i mindre städer? Det är brynfärgning under tiden man ligger i en massagestol, varma handdukar i ansikte och i håret samt massage i minst 10minuter i hårbotten och i panna och tinningar – MAGI , bor ni i området så måste ni gå dit, sååå duktiga på denna salong.

 

 

Så himla nöjd att få bort allt det slitna och ha en lite coolare frisyr inför hösten!

 

 

Nu väntar hösten, Oliver är ingen bebis längre, han börjar förskolan om en månad och jag börjar mitt nya jobb på MÅNDAG!!!!!! Min nya tjänst, kan ni fatta????? Jag ska utveckla Erik Olsson fastighetsförmedling inom det jag kan bäst, PR, Social media och marknadsföring. Jag ska få göra det jag verkligen brinner för och KAN. En sjuk kombination av att kunna mäkleriet och social media, detta är början på något stort för hela branschen. Känns sjukt att jag inte ska mäkla längre, jag kommer mäkla en per år så jag behåller min licens!

 

I dag ägnar jag dagen åt att komma i ordning här hemma, jag hade fått två leveranser under tiden vi var i Skåne och det var efterlängtade fåtöljerna från HM Home som jag bloggade om för ett tag sedan! De är om möjligt ännu snyggare i verkligheten. De gjorde verkligen hela vardagsrummet. Otroligt bekväma att sitta i dessutom!

 

 

 

Känns galet att vi ska byta ut soffan till en ljus men jag kände för en förändring här hemma 🙂 Mattan ska med bytas ut till en otroligt stor ljus matta!

 

 

Hur fina är de ?

 

 

Av en slump hamnade spegeln där när jag skulle fota lite kläder och nu tycker jag den passar där 🙂

 

 

Spegeln är min killes och flera år gammal, mattan är från Classic Collection och soffborden från Posh Living

 

 

 

Nu blev det en helhet i vardagsrummet!

 

 

Nu ska jag fortsätta med att fixa här hemma och packa upp allt och köra igång x-antal maskiner med tvätt haha.

 

 

KRAM

 

 

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
6kommentarer
 • Stor pojke som börjar i förskolan ^^

  Sanne 2019-08-16 19:12:48 http://smajl.se
  Svara
 • Sååå snyggt! Varifrån kommer de fina fåtöljerna???

  Annica 2019-08-15 21:47:01
  Svara
 • ÄLSKAR den bilden på oss ?

  Jennie 2019-08-15 19:58:51
  Svara
 • Vore roligt med en uppdatering om vad du använder för hudvård, hårvårdsprodukter och din vanliga smink rutin ?

  Tessa 2019-08-15 14:18:11
  Svara
 • Sjuuuuuuuukt fint!!!???
  Välkommen hem och vilken sommar ni
  haft!❣️
  Ska du sälja din gamla soffa???
  Kramis
  Adela

  Adela 2019-08-15 13:15:35 http://www.houseofadela.se
  Svara
 • Så fint du har det! Och fåtöljerna sååå snygga! Men måste bara fråga, är dom sköna att sitta i?

  Camilla 2019-08-15 12:58:57
  Svara

senaste från Home

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!