Bara ben denna sommar

Jag har testat min nya epilator från Panasonic nu i fyra månader och jag är helt frälst. VARFÖR har jag inte gjort detta tidigare? All tid jag lagt på att ta mig till en salong och vaxa mig är nu ett minne blott, denna epilator är livet! Max en gång per månad behöver jag använda denna sladdlösa maskin som genom de små pincetterna i epilatorn drar upp håren från rötterna istället för att skära av dom så håller sig hyn len mycket längre. Jag använder den främst p benen och har en annan maskin till bikinilinje som jag tipsat om tidigare!

 

 

 

 

Ni skulle sett mig när jag skulle testa den för första gången, jag var beredd på smärta men blev otroligt förvånad över hur lite det kändes. Jag hade duschat i et par minuter så huden var mjuk och stråna uppmjukade sen hade jag med mig epilatorn in, oh yes den tål vatten också, och använde den utan problem! Jag körde på den högsta hastigheten mothårs och det hela var över på ett par minuter.

 

 

 

 

Epilatorn tål dessutom tvål som gör att den glider smidigt över huden

 

 

 

 

Jag hoppade högt av lycka när jag såg att det tillkom flera extra tillbehör med både trimmer, fotfil (perfekt mot förhårdnader) och borste för peeling – borsten är jag helt förälskad i.

 

 

 

Så förvånad över hur lite den känns! De extra tillbehören är

magiska

 

 

Hoppas ni med ska gilla produkten!

 

 

 


 

 

Med min kod Jannike 15 så får ni nu rabatt på 15 % – HUR BRA? Ett megabra tips till alla er som vill ha lena och mjuka ben hela sommaren och slippa raka benen! Klick för att komma dit.

 

 


 

 

 

 

 

 

 

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer
  • Hej! Vart kommer dina underbara guld armband ifrån? 🙂

    Nina 2019-08-07 15:27:45
    Svara

senaste från Home

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!