Hur är det möjligt?

 

Hej,

 

Då är semestern snart slut och jag känner mig konstigt nog inte så utvilad som jag hoppats på. Att ha en 1-åring hela dagarna och vakna varje natt är riktigt slitsamt. Vi försöker köra varannan natt men jag vaknar ändå och har så svårt att somna om. Aja, så är det, inte mycket att göra åt, hade önskat lite fler restaurangbesök och små get aways , får ta igen det i Stockholm helt enkelt.

 

Idag hade jag ett riktigt melt down och bara grät, jag är så nervös inför min nya tjänst och en hel del känslor kom upp. Satt och pratade med min kille ett par timmar nu på morgonen och det känns lite bättre. Det är en del människor i min närhet som inte uppskattar allt jag gör för dom och jag känner att jag måste sluta ta åt mig, jag försöker göra allt men det räcker ändå inte till verkar det som. Nu till helgen väntas bröllop och efter det packar vi ihop allt , städar ur stugan och kör upp till Stockholm igen. Lite tidigare än planerat men jag känner att jag behöver lite mer tid hemma innan jag börjar jobba. Att få lite dagar hemma och förbereda mig. Jag och min kille behöver en natt själva med utan Oliver innan jobbet, sitta och planera hösten och boka in någon mysig resa som vi har att se fram emot. Vi behöver en liten weekend någonstans känner jag.

 

 

 

Igår gick jag hem till min syster Jennie med färskt bröd och väckte dom 🙂 Tennis stod på schemat och det var så himla kul, ska spela varje dag innan vi åker, bästa känslan att svettas och spela tennis, enda som slår det är paddel!

 

 

En liten bit från stugan finns massa härliga bullar att köpa

 

 

Har börjat vända vagnen fram och han älskar det

 

 

Stora killen i fin tröja från Livly

 

 

 

 

Vi fick till ett sååå bra spel. Var helt slut efter! Sen åkte vi till Gästis och åt lunch i solen och jag åt den godaste vegetariska lasagnen med getost, nom nom.

 

 

Burgaren var också supergod, de hade hackad bacon på i stora tärningar som gjorde hela burgaren!

 

 

Alltid lite pussel att ha med en 1-åring som har mycket spring i benen, fick muta med bröd och kakor – puh.

 

 

 

Sen åkte vi hem och jag fick sova i två timmar för Oliver hade en riktigt stökig natt med hosta, så jag ville sova med honom i sängen, stackaren. Precis när vi skulle natta Oliver vid 19 så ringe min syster och bjöd bort oss till hennes killes bror för lite grill och spelkväll, så vi la O i vagnen och gick 500 m bort till deras stuga, sååå god mat och ett otroligt roligt sällskapsspel.

 

 

Alla fick fem lappar där de skulle skriva personer, kända, tecknade , politiker mm. Första rundan så fick vi säga saker om personen ” han är politiker i Ryssland” Eller ”känd superhjälte som klättrar på väggar” varje par får en minut att gissa och samla poäng.

 

När alla lappar är slut så lägger man tillbaka lapparna och gör det igen, denna gång med charader. HAHA såååå kul. När alla lappar är slut så ska man göra personerna med ljud. SÅ svårt haha.

 

 

En massa skratt!

 


 

Nu ska jag rycka upp mig, ta en kopp kaffe till och på med träningskläder för snart kommer min syster och hennes kille och hämtar oss för lite tennis!

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
3kommentarer
 • Utan att veta vad du inte fick uppskattning för hoppas jag detta inte faller fel ut. Du är så driven och har en fantastisk känsla för form, design och inredning. Du värnar om familj och vänner och sätter guldkant på din och deras vardag.

  Kom ihåg att göra saker för din skull. Det är så lätt att göra för mycket åt andra (för man säger ja för ofta eller för att man vill för väl).

  Du är fantastisk och du kommer klara jobbet galant!

  Lycka till!

  Karin 2019-08-07 21:26:24
  Svara
 • Det där med barn på semestern är nästan aldrig smidigt. Dagarna går i ett och på kvällarna när den/de sover så är man helt slut. Jag tror att man måste inse att livet är inte som innan. Restaurangbesök är inte längre en njutning, mer logistisk för att alla ska vara nöjda. Sovmorgon finns nästan inte och med fler än ett barn så försvinner de nästan helt från radarn. Vi är också helt slut efter denna semestern. Men det jag tar med mig till nästa år är lite mindre kompisträffar och mer opretentiöst levande. Är barnen glada så är egentligen alla glada.
  Lycka till i höst! Ska bli spännande att följa dig!
  Från en trött mamma…

  Anni 2019-08-06 20:10:04
  Svara
 • Jag måste få revansch idag ??

  Jennie Nordström 2019-08-06 10:53:06
  Svara

senaste från Home

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!