Vi lever livet

 

Basta ni,

 

Jag kan knappt med ord förklara hur jäkla bra vi haft det i sommar, en sommar utan måsten eller krav. Fullt fokus har legat på att bara ha sköna dagar, äta en massa god mat och leka oavbrutet med Oliver som säkert har växt 5 cm och blivit en pojke. Han har umgåtts med sina kusiner som är äldre, då märker jag verkligen hur han utvecklas. Han gör likadant som de gör och han har till och med börjat säga en jäkla massa ord. Nu kan han säga mamma, pappa, gunga, pippi, snopp HAHA av någon anledning ,han kan sin kusin Jacks namn med, titta, där , hoppa och han kan härma ko, katt, hund, bil, fågel. SÅÅÅ KUL. Han börjar förskolan i oktober och han är jäkligt redo efter en sommar med massa andra barn. Har sån ångest över att komma tillbaka till vår lägenhet nu när han fått springa fritt i naturen och se på hela djurlivet som han älskar. Det får bli många playdates innan han börjar förskolan helt enkelt.

 

Nu har vi ca 2 veckor kvar här i paradiset. Ska njuta varenda minut här och laga extra mycket mat ute på stekhällen.

 

 

Här hade han visst fått smaka lite nötkräm…. gaaah omöjligt att hålla koll haha.

 

 

 

Vi spenderar runt 1,5 h varje dag i den här stora studsmattan, han springer runt och leker med mig och kusinerna här!

 

 

Matvraket, han pekar på kylen och säger Nam nam haha, försökte ge honom pannkakor i dag med de var inget hit alls, vilket barn gillar inte pannkakor!!!!

 

 

Mysig frukost i morse

 

 

Jag har lite svårt att få i honom grönsaker förutom i smoothies så för någon dag sedan köpte jag Icas egna färska pasta som är fylld med spenat! Jag la på creme fraiche i en stekpanna och ner med kalkon, spenat, grönsaksbuljong och ost. Det är verkligen sååå gott. Han älskar det och han får i sig en massa bra näring via spenaten. Så det är verkligen ett tips till er föräldrar! Superenkel och snabblagat.

 

Nu ska vi göra oss i ordning för att gå ner till stranden!

 

KRAM

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
 • Skulle vara oehört roligt att se en uppdatering på hur din vardags sminkning ?

  Tessa 2019-08-06 09:08:20
  Svara
 • Hej Bisse,
  Testat fisksufflé till Oliver (och er)? Min unge i samma ålder trycker i sig detta med potatis och ärtor. Går att göra mycket på en gång och är näringsrikt. Och GOTT!
  Jag brukar dubbla receptet och koka torskblock först så att det är gjort när all andra kladdiga grejer ska fixas.
  https://www.koket.se/ulrika_jisland/varmratter/fisk_och_skaldjur/farmors_fisksuffle/
  Kanske nåt för hösten? Kram

  Frida 2019-08-04 20:47:07
  Svara

senaste från Home

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!