Ett kap

 

Hej babes,

 

Lyckan igår när min tjejkompis Alia jobbar för H&M och la ut på sin instagram om deras nya möbler som kommit in, de kommer försvinna otroligt snabbt! Jag haffade två stycken som kommer bli helt perfekta framför vår nya soffa! De säljs för ett riktigt bra pris med!

 

Ni hittar de här – klick

 

 

Så låga och snygga!

 

 

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
  • Var någonstans var ni och kunde handla allt godiset till godislekstugan? ?? Har googlat sönder nu så måste fråga ???

    Heidi 2019-08-01 23:10:44
    Svara
  • Åh jag köpte en sådan redan i våras, när de släpptes första gången. Så fina! Dock inte så bra kvalitet tyvärr… Ryggen på fåtöljen knakar och sviktar bakåt och sitter någon lite tyngre, så blir rottingen uttöjd…

    Anna 2019-08-01 22:17:39
    Svara

senaste från Home

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!