En förändring

 

Hej fina ni,

 

Usch, nu när det börjar bli nedräkning på min semester så får jag lite ångest. Snart är vi tillbaka i Stockholm med en massa måsten och krav, räkningar som ska betalas och saker som ska fixas… det är både på gott och ont. Jag kan samtidigt se fram emot hösten och mitt nya jobb men jag kommer sakna att vara hemma med mina killar något extremt. Detta är en tid vi aldrig får tillbaka, Oliver växer upp och börjar förskolan i oktober. Gud, jag måste sluta tänka på det för snart börjar jag gråta.

 

En annan sak som jag ska ta tag i hemma är att måla om och bygga en vägg i sovrummet som jag tror kommer bli riktigt häftigt, just nu är det ganska platta vita  väggar där ingenting händer, jag vill ha mörkare väggar och exakt så här

 

 

Huuur snyggt?

 

 

 

Det borde inte vara några problem för oss att fixa själva, min kille är väldigt händig som tur är 🙂

 

 

Det finns både i lite tjockare list och tunnare!

 

 

 

Vi får se vilket som blir snyggast hos oss!

 


 

 

Jag har suttit och jobbat lite nu på morgonen och ska strax iväg till Ica för att handla på så vi har lite härliga middagar till veckan, vi har haft gäster här i helgen och haft det sååå himla kul, vi fick hjälp med Oliver fredag eftermiddag till lördag så vi passade på att njuta ordentligt med våra vänner. Vi hade en så gale rolig kväll ute och det slutade med att vi kollade soluppgången vid stranden, älskar sådana kvällar!

 

 

Oliver börjar bli lite mer ok att va på stranden, han är inte jättenöjd med all sand haha

 

 

 

Magiska kvällar med rosa himmel på Baron, dessa lägger jag djupt i hjärtat

 

 

 

 

Varje kväll har vi tagit en drink nere vid vårt bord på stranden, där är så magiskt att sitta i kvällssolen

 

 

Nöjd Oliver , den där smilgropen – kopia av sin pappa, helt sjukt att allt jag drömde om att han skulle få av honom fick han!!!

 

 

 

 

Drinkar gjorda på fläderblomssaft – mums!

 

 

Finaste Herr och Fru!

 

Denna vecka kommer min syster hem med sin familj , det ska bli SÅ mysigt att ha de här. Så nu väntar ännu fler middagar och mys med min familj. Jag ska verkligen njuta dessa sista veckor och jag kommer försöka ta vara på vartenda dag med de allihop.

 

KRAM

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer

senaste från Home

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!