God morgon

 

 

Hej babes ,

 

Vaknade för en liten stund sedan och känner mig ganska utvilad trots att Oliver vaknade ett par gånger i natt och var ledsen i sina drömmar, jag har så svårt att somna om då och sen började jag drömma mardrömmar! Minns mina drömmar 9/10 nätter, sjukt störigt, jag har svårt att känns mig utvilad efter en hel natts sömn då!

 

Det är strålande sol och vi ska ner en vända till stranden tänkte vi! Får se hur länge O vill vara där 🙂

 

Vi har haft ett par mysiga dagar! Vi la Oliver i förrgår för att sova hos mina föräldrar och åkte sen på bio och såg Lejonkungen – SÅÅÅÅ BRA , skrattade så himla mycket och den var så otroligt välgjord! Efter hämtade vi honom och han somnade om direkt hemma, skönt!

 

Igår åkte vi till ett lekland så Oliver fick springa av sig ordentligt, han älskade verkligen det!

 

Nu är det dags att ta på sig träningskläder och ta en riktigt härlig promenad i solen!

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
3kommentarer
 • Hej Bisse ! Du som har stenkoll och fantastiskt duktig på det du gör hoppas få ställa några frågor till dig om det är ok o du hinner. Vi har köpt en lght som. Vi ska flytta in i nästa år nybygge då alltså . Dessa jobbiga val som man vill göra tänker oss vit köksinredning elle ska Vikimmmha

  Marita 2019-07-27 23:03:07
  Svara
 • H

  Marita 2019-07-27 22:57:51
  Svara
 • Jag är också en av dem som kommer ihåg nästan alla drömmar jag drömmer. Ju värre drömmen är desto längre hänger den kvar. :/

  Sofie 2019-07-26 19:15:35 http://nissabo.se/
  Svara

senaste från Home

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!