Bästa kvällen på länge

 

Hej babes,

 

NU VÄNDER DET haha, vädret som kommer dessa veckor nu kommer ju bli helt jäkla underbart! Vi har haft det jäkligt mysigt ändå här i stugan och gjort det bästa av vädret, vi hade dessutom turen när det vankades ett stort samarbete för mig och jag behövde ha en massa härliga gäster här inför bilderna! Detta visade sig bli en av de härligaste kvällarna här, gud vilket gäng vi blev och jag hade så jäkla kul!

 

För ett tag sedan såg jag en midsommarfest där de gjort precis så här med lastpallar och vita dukar, yes yes yes tänkte jag. Detta kommer se SÅ bra ut för detta samarbete! Världens bästa Aron som är ägare till Baron här i Åhus kom förbi och lämnade 9 lastpallar och en stor skiva att ha uppe på. SÅ SNÄLL!

 

Att ha tre lastpallar på varandra blev för högt så vi satte bara två, det blev perfekt när man satt på marken och på kuddar!

 

 

 

Min pappa kom förbi med skruvdragare så skivan satt på plats ordentligt!

 

 

 

 

Vi sågade till den lite så det räckte över alla tre på längden

 

 

 

 

Jag var på loppis förra veckan och hittade lakan, dukar mm för extremt lite pengar och vi behövde inte vara oroliga för att de skulle gå sönder !

 

 

 

 

Seeeer ni så mysigt det blev! Kuddar köpte jag med på loppis! Andra hade vi hemma! Under hela bordet hade jag köpt vita lakan på Lions loppis här i Åhus, de fungerade perfekt så det inte blev vått upp och sjukt snyggt! Jag blandade olika tyger och material!

 

 

 

Duken i mitten gjorde verkligen hela dukningen, den var i spets! På bordet hade jag köpt olika vaser på loppis för runt 20-50 kr och handlade blommor som såg ut att komma direkt från en sommaräng.

 

 

Att sitta på marken var faktiskt inga problem 🙂

 

 

Det blev mjukt och sjukt mysigt!

 

 

 

Mycket prat och skratt under tiden som fina Moa knäppte dessa bilder på oss! ÄLSKAR känslan!

 

 

 

Mysiga sommarkvällar med 20 grader i luften

 

 

 

Åt och drack gott!

 

 

Jag hoppas att ni blivit inspirerade att köpa återvunna material, åka till loppis och fynda och ha en riktigt pangkväll med era vänner!

 

 

 

 

Myset

 

 

 

KRAM på er

 

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    senaste från Home

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!