24-h på Österlen

 

 

Älsklingar,

 

Nu ska ni få det BÄSTA tipset på Österlen som ni ska göra med någon ni älskar. Detta är utan tvekan det mysigaste jag gjort med min kille. Så enkelt och så jäkla underbart. Så till alla er som ska ner till Skåne, är detta ett magiskt tips till er.

 


 

Vi började med att lämna Oliver runt lunch , vi packade en väska för 24 – h och satte oss i bilen mot vårt hotell – Karlaby Kro som vi bokade ett par dagar innan, älskar turen att det fanns lediga rum! Vi hade incheckning kl 15 och det första vi gjorde var att byta om till badkläder och hoppa ner i poolen och lägga oss i solstolarna.

 

 

Hotellet ligger i hjärtat av Österlen och rummen är verkligen otroligt fräscha!

 

 

I ett orangeri finns en pool som håller pefekt svalkande grader, i anslutning finns dessutom en uppvärmd bastu, yoga rum och ett massagerum. Jag var extremt sugen på en massage men tiden räckte inte till!

 

 

Här ute la vi oss i solen och njöt med kall dricka, en rolig detalj som hotellet har är en Honesty bar, den är en öppen bar där du skriver upp det du tar! Där av namnet 🙂

 

 

Efter att ha legat och läst och pratat smet vi upp på rummet och gjorde oss klara för avfärd, vi hade bokat taxi med taxi Österlen så vi slapp tänka på bilen.

 

 

Detta var vår andra dejt efter att Oliver kom, det var så skönt att vara va vi två!

 

 

 

Jag hade en underbar klänning från Adoore på mig

 

 


 

Nu var det dags för den bästa maten jag ätit i hela mitt liv. Bella på Österlen. Jag fastnade för henne redan när hon var med i Kockarnas Kamp, hennes matlagning och personlighet. Hon har nu tillsammans med sin man öppnat ett B&B på Österlen med en matsal för runt 15-20 pers.

 

 

 

Denna mat, atmosfären, servicen. Allt får 10/10. Jag ler så fort jag tänker på kvällen.

 

 

 

 

Åh, herre min gud. SER NI menyn, den var perfekt! Den ändras till säsong och råvaror.

 

 

 

 

Vi fick en liten aptitretare med råbiff, friterad grönkål och parmesan. Wow.

 

 

 

 

Förrätten var så god, speciellt potatisen som var som skosnören gjorde hela rätten. Pilgrimsmussla som jag aldrig tar på menyn….. så god.

 

 

 

Jag vill nästa börja gråta när jag tänker på pastan, och ja, det är tryffel som ligger som ett underbart täcke över pastan.

 

Denna oxfilé smälte i munnen, jag har ätit mycket gott kött, speciellt i USA och detta håller samma höga standard som en 65 dollars köttbit!

 

 

Processed with VSCO with dog1 preset

 

Efter middagen satte vi oss här ute på gården precis vid restaurangen och njöt, vi hann dessutom knäppa av bilder i fälten runt om!

 

 

Himlen var så vacker denna kväll och på alla fält var det dimma som låg, det var magiskt

 

 

 

Så lycklig.

 

När vi gick mot taxin så kom Bella ut och frågade hur allt varit, så himla gulligt. Jag var tvungen att ta en bild med denna fantastiska kvinna!

 

 

Jag sa till henne att det var 10/10 och jag säger det igen. Jag ser fram emot att komma tillbaka dit!

 

 

 

 


 

Dagen efter vaknade vi utvilade utan att bära in en livlig Oliver i vår säng så vi låg kvar till klockan blev 10 och gick sedan ner till frukosten som vi hört så mycket gott om, för mig är frukosten halva upplevelsen på hotellet haha.

 

 

 

Jag kan glädja er alla att den var SÅ jäkla bra, den hade allt och lite till. Gott bröd, avokadoröra, närproducerade produkter, äggröra, bacon, massa goda tomater, marmelader, ostar, otroliga pålägg och färskpressad juice. Ja, ni hör ju själva.

 

 

Det enda jag saknade var pannkakor eller våfflor!

 

 

 

Så, mina vänner. Detta är mitt tips till er, hitta ett mysigt hotell och åk och ät hos Bella! Helt fantastiskt!

 

 

KRAM på er

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer

senaste från Home

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!