Fartfylld helg

 

Hej fina ni,

 

Njuter ni av sommaren och mår ni bra? Trots avsaknaden av sol så njuter jag så himla mycket. Lata dagar och vi har haft besök av min bästis och gudmor till Oliver under hela helgen, så jäkla mysigt vi haft det. Vi spolar tillbaka bandet till fredagen, då fyllde nämligen min älskade Oliver 1 år och hjälp vad tiden gått fort. Min lilla älskling är inte längre en bebis, han är verkligen en pojke nu.

Mina föräldrar och mormor kom på eftermiddagen och vi åt tårta och massa kakor. Var verkligen kul att se Oliver sitta där i sin fina skjorta, han utvecklas verkligen för varje dag som går och han går otroligt stabilt nu, problemet nu är att han inte kan gå så bra i skor bara haha, vi får öva helt enkelt.

 

 

Älskar att klä honom i ”vuxen”kläder jag är inte så stort fan av tryck på tröjor mm får hoppas han låter mig klä honom i liknande kläder när han blir äldre 😉

 

 

Överlycklig över att tårtan hade bilar på sig som han kunde äta

 

 

Den smakade dessutom sjukt gott

 

 

Så jäääkla söt när vi sjöng för honom!

 

 

Goet

 

 

På kvällen kom Camilla och hennes familj, kan ni förstå att hennes son bara är 1 månad yngre än Oliver såååååå kul att se de ihop!

 

 

Vi lagade så sjukt goda maträtter och hur jäkla gulliga är inte alla barn i kundvagnen? haha

 

 

Den godaste sallad jag någonsin gjort och kycklinglårfilé som marinerats i en thaiinspirerad marinering, wow vad gott det blev. Ska filma när jag lagar detta i veckan igen till min Youtubekanal!

 

 

Fick finaste presenten av gudmor så killarna matchade varandra! 1 månad mellan sötnosarna de ska bli BÄSTA vänner!

 

 

Blir så varm i hjärtat av dessa bilder!

 

 

Jag kan ju lugnt säga att Oliver är riktigt hetsig över sina saker och sjukt bossig haha, puttas och bits gör han också….. kommer bli intressant när han börjar på dagis …… omg.

 

 

 

 

SÖTNOSAR

 

På kvällarna satt vi och spelade spel till sent och pratade och skrattade så vi grät. Denna helg kommer jag leva på väldigt länge!

 


 

På söndagen åkte jag F och O till Österlen och åt världens godaste pizzor och njöt i solen!

 

 

Ser ni!!!!

 

 

Så mysigt ställe med äppleträd

 

 

 

 

Herregud vad god denna var, chevré, valnötter, ruccola och rödbetor!

 

 

Finaste jag har!

 

 

Lever i min klänning från Kappahl, såååå skön!

 

 

Förrätten va riktigt god den med, kan inte gå fel med ostar och chips

 

 

På kvällen kom nästa gäster 🙂 mina föräldrar och syster med familj är äntligen här, så jag slängde ihop en biff Stroganoff som är en stor favorit hos oss! Att laga mat utomhus kan vara det mysigaste jag vet! Kommer sakna det något enormt så jag passar på att laga så mycket jag kan där ute.

 


 

 

Hoppas på fler soliga dagar snart så vi kan sitta prick på detta ställe snart igen!

 

 


 

 

Idag är första dagen som vi inte har några planer, såååå skönt. Så vi har bara slappat inomhus hela dagen, jag smet in lite snabbt och fixade mina fransar, så jäkla jobbigt att inte kunna gå till tjejen jag har i Stockholm som vet exakt hur jag vill ha det, det blev alldeles för mycket fransar men jag får strunta i det och hoppas på att flera trillar av haha.

 

 

KRAM

 

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer
  • Har en likadan klänning, fast från kappahl. Din sitter snyggare 😉

    A 2019-07-16 09:09:34
    Svara

senaste från Home

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!