Rutiner

 

Hej fina ni,

 

Vilka rutiner vi har fått in här i Åhus! Oliver vaknar runt 07 varje morgon och vi kör varannan morgon, alltså en får ligga kvar och sova vidare medans den andra går upp och underhåller! Runt 08.30/09 hoppar vi i träningskläder och sätter O i vagnen! Jag fyller min flaska med en berocca ( vitaminbrus) och så går vi 5 km med ett stopp och köpa kaffe! Min kille köper macka eller så gör vi egen hemma innan vi går och tar med på vägen. Vi går ner till stranden och sätter oss vid vårt bord och njuter. Vi har verkligen tur med vädret här, det blåser men är soligt!

 

 

Detta är ett par hundra meter från vår stuga! Älskar utsikten

 

 

Att leka med O här är magiskt, han är så nyfiken på allt!

 

 

Sen går vi hem och jag gör den godaste äggröran till mig själv,

3 ägg

Vitlökssalami från Lönneberga

2 små tomater

Ost

Den är sååå god! Har lite keso vid sidan om och ett knäckebröd, livets frukost!

 

 

 

Jag som gillar lite mer matig frukost passar denna perfekt!

 

Oliver äter lunch och sen somnar han i vagnen i två timmar och sover utomhus! Just nu har vi legat och läst varsin bok och min kille somnade. Detta är semester mina vänner!

Jag har precis kokat upp lite inläggning då vi ätit upp all picklad rödlök redan haha! Mysigt att stå och pilla lite i köket 🙂

 

 

KRAM

 

 

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    senaste från Home

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!