Helgen

 

Hej babes,

 

Oj oj oj vilken helg! Vi kom fram kl 03 efter att ha kört med bara ett stopp , vi valde att köra på kvällen när Oliver normalt sover, att underhålla en 11 mån är inte så lätt i en bil haha. Det gick verkligen toppen att köra då , han sov och jag lyssnade på ljudbok. Vi bar in honom i mina föräldrars hus och han vaknade till men somnade om direkt. Skönt! Ni anar inte hur mycket packning vi hade i bilen, my god. Att packa för så här många veckor var inte helt enkelt.

 

 

Bästa grejen med nackstöd

 

 

 

 

Vi vaknade till strålande sol på fredagen och åkte ner till stugan tidigt på morgonen för att komma till rätta, hängde upp alla kläder, fixade med sängar mm. Sen åkte vi till matbutiken och handlade på oss precis allt vi kunde tänkas behöva. Ja ni ser ju själva hhur det gick haha

 

 

Detta var 1/3 av allt vi packat haha. Men nu behöver vi bara köpa färskvaror som kommer ta slut. Annars är vi good to go med en massa magiska middagar som vi kan laga. Jag behöver ju inte berätta för er hur mycket jag älskar att laga mat 🙂

 

 

Har ni hört att de ska höja priserna till runt 7 kr för plastpåsar, BÄSTA jag hört. Varför har inte alla dessa påsar som man har i bilen och ÅTERANVÄNDER. För tusan.

 

 

 

Vi packade in i bilen och satte oss och åt lunch inne i Åhus, tyvärr var min potatissallad såååå salt att den knappt gick att äta 🙁

 

 

Min killes pasta var bättre 🙂

 

 

Sen åkte vi hem och det var dags att packa in allt i kyl och frys samt skafferi, så jäkla skön känsla när allt står perfekt i alla hyllor!

 

 

Oliver äter ju inte burkmat så jag gjorde ett storkok av pastasås med skinka, ost och toretelini fyllda med parma. En av hans favoriter jag lagar. Mycket basilika och vitlök i!

 

 

Nu jäklar är han snabb med att få ner klossarna i rätt hål, BÄSTA leksaken som gör att de får tänka och klura lite!

 

 

Färska bär i massor

 

 

 

Jag och Oliver gick den korta biten ner till vattnet och hans första intryck av havet var så vackert att se, han satt i mitt knä och höll min hand. Jag trodde han skulle va lite rädd för vattnet men nix, han sprang  rätt ner med kläderna på så jag blev väldigt blöt jag med haha

 

 

 

 

Sååå jäkla mysigt att va här nu när han är äldre

 


 

På lördagen starta vi med frukost och sen packade vi för stranden, jag skulle dessutom fota ett samarbete på stranden så det passade perfekt!

 

 

 

Av någon anledning har han slutat gilla gröt så nu äter han bara macka på morgonen

 

 

Ser ni så smart vagn, hjulen är breda dessutom så den kan åka på sanden – smart!

 

 

 

 

Ser ni så härlig sanden är? Som att va utomlands!

 

 

Jag fick ett bud med en massa underbara saker från Lönneberga, nu ska det ätas massa goda pålägg och deras nyhet, kycklingspett!

 

 

 

Hur mysigt blev inte detta?

 

 

Glacialflaskorna är livet när man är nere på stranden , håller kylan i 24-h och vattnet varmt i 12-h till Olivers ersättning!

 

 

Vi hade med oss UV-tältet med! Vi var nere i 2 timmar tror jag, sen gick vi upp för att äta lunch och Oliver tog sin nap på två timmar! Jag gick ner 30 min till för att sola lite med Mathilda!

 

Hon och Linus kom sen förbi stugan för en drink innan vi skulle till Baron för after beach. ÄLSKAR sådana spontana kvällar. Vi hade så jäkla mysigt och vi ville aldrig att kvällen skulle ta slut. F gick hem med O och jag satt uppe till sent med tjejerna och pratade. Bästa Alia och Mathilda. Så kloka och fantastiska tjejer. Baron stänngde vid 02 och då gick vi hem till mig och vårt Orangerie där vi satt med filtar och snackade tills solen gick upp!

 

En kille hade ju den snyggaste tatueringen, visst 🙂

 

 

Mina lovely ladies

 

 

Allt är liksom så genomtänkt på hela stället! Här satt Aron och fixade med bordsnumren!

 

 

Mina killar <3

 

 

Nu ska jag fortsätta laga mat, mormor har kidnappat Oliver så vi njuter av att va lite själva kan jag lova 🙂

KRAM

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer

senaste från Home

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!