Sommar och bara ben

Det är dags att packa väskorna för sex veckor nere på kusten i Skåne, nämligen mitt älskade Åhus. Jag älskar de lugna dagarna och de tidiga morgnarna på stranden, hur vi packar en strandväska och går 200 meter ner till havet och spenderar ett par timmar i solen. Inget känns jobbigt, nu har jag lagt ytterligare en sak på listan över saker jag inte längre tycker är jobbigt och som tar tid. Jag har testat min nya epilator från Panasonic nu i två månader och jag är helt frälst. VARFÖR har jag inte gjort detta tidigare? All tid jag lagt på att ta mig till en salong och vaxa mig är nu ett minne blott, denna epilator är livet! Max en gång per månad behöver jag använda denna sladdlösa maskin som genom de små pincetterna i epilatorn drar upp håren från rötterna istället för att skära av dom så håller sig hyn len mycket längre.

 

 

 

 

Ni skulle sett mig när jag skulle testa den för första gången, jag var beredd på smärta men blev otroligt förvånad över hur lite det kändes. Jag hade duschat i et par minuter så huden var mjuk och stråna uppmjukade sen hade jag med mig epilatorn in, oh yes den tål vatten också, och använde den utan problem! Jag körde på den högsta hastigheten mothårs och det hela var över på ett par minuter.

 

 

 

Epilatorn tål dessutom tvål som gör att den glider smidigt över huden

 

 

Jag hoppade högt av lycka när jag såg att det tillkom flera extra tillbehör med både trimmer, fotfil (perfekt mot förhårdnader) och borste för peeling – borsten är jag helt förälskad i.

 

 

Så förvånad över hur lite den känns! De extra tillbehören är

magiska

 

 

 

Hoppas ni med ska gilla produkten!

 

 

Med min kod Jannike 15 så får ni nu rabatt på 15 % – HUR BRA? Ett megabra tips till alla er som vill ha lena och mjuka ben hela sommaren och slippa raka benen! Klick för att komma dit.

 

 

KRAM

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
  • Åhus är ett av mina favoritställen. Dock är vattnet lite kallt, det är varmare i Lomma, men det är ju en bukt. 🙂

    Sanne 2019-06-29 20:23:03 http://smajl.se
    Svara
  • Vad har du använt för filter för att redigera dessa bilder? ?

    Ajla 2019-06-27 17:10:07
    Svara

senaste från Home

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!