Utekök

 

Hej fina ni,

 

Det är dags att beställa em grejerna inför mysiga kvällar med er familj eller vänner. Att få njuta av ljumna kvällar och god mat! Ni som följer mig här och på instagram vet att jag ÄLSKAR att laga mat. Så jag vill verkligen ha ett utekök så gott det går i vår stuga. Sagt och gjort så klickade jag precis hem en sak som jag velat ha såå länge!

 

 

Det här underbara stativet med panna!!! Förstår ni vilka underbara rätter jag kommer kunna tillaga här ? Jag kan göra pasta, såser, grilla! ALLT! Göra omelett på morgonen och lyssna på fågelkvitter, åh lyckan!

 

Ni hittar underverket här – klick

Nu ska jag bara köpa en vask och ett bord till att hacka på och ha som avlastningsyta att ha bredvid så är jag KLAR!

 


 

Vi planerar en fest med alla våra vänner som är hemma under sommaren och magiska Emily Slotte hade gjort det så fint till sitt midsommarfirande att jag tänker göra likadant! En vän till oss har en bar i Åhus och de hade massa pallar vi kan låna för att bygga upp allt – hurra!

 

Det behövs lite vita lakan, mattor och massa mysiga kuddar med men det fixar jag från loppis och från mina föräldrar! Plocka lite blommor från ängarna sen är vi klara 🙂

 

 

Dukningen är halva grejen så jag beställde hem massa fina grejer från Matteus, kan ju inte annat än att älska deras kollektion!

 

 

Klick för att se mer !

 


 

Recept till vitlöksbröd med ostdipp

 

1 vitt bröd
1,5 dl smält smör med vitlök 
2 dl creme fraiche
1 paket philadelphia 
1 dl cheddarost
1 dl stekt bacon eller panchetta 
Hackad vårlök
1/2 tsk salt
1/2 tsk peppar

Gör så här 

Värm ugnen till 180ºC.
    Kavla brödet så det blir platt. Pensla med vitlökssmör på båda sidor. Skär i fyra trianglar, hörn till hörn.
    Placera platt på en bakplåt och baka i 20 minuter, halvvägs till guldbrun.
    Blanda i en stor skål med creme fraiche, philadelhiaost, cheddarost, bacon, vårlök, salt och peppar. Ner i en ugnssäkerform, strö över resterande ost och täck med folie. Baka i 20 minuter, ta sedan bort folien och grädda i 5 minuter.

    Dippa vitlöksbröd och njut!
 

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
  • Hej var kommer ditt blågrå el vad det är för fin färg . Ditt överkast i från som du har sovrummet .? Så fint

    Tacksam för svar Mvh Eva

    Eva 2019-06-26 20:07:36
    Svara

senaste från Home

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!