God morgon

 

Hej fina ni,

 

Vilken huvudvärk jag vaknade med, aj aj aj. Måste vara vädret? Känns som om det ska börja åska vilken sekund som helst. I dag blir det en riktig fixardag, för i morgon åker vi till Skåne. Så jag vill köpa det sista till Oliver så vi har allt när vi kommer fram och slipper åka och fixa direkt. Så skönt med lite regn idag så man kan fixa alla ärenden 🙂 Jag har en lunch i dag som Isabella Löwengrip håller i men jag vet i tusan hur jag ska hinna det med. Vill gärna ha det städat hemma med så man kommer hem till nytvättade lakan och fräscht i augusti!

 

 

Jag blev helt chockad över att fake freckles sålde slut online igår så kul att ni gillade sminkningen med! dag är man inte lika snygg haha, kan man tatuera in fräknar? 😉

 

 

I går hade vi en riktigt mysig kväll i huset, vi lagade en potatisrätt som var något av det godaste jag ätit! Ska göra receptet till er i veckan! Innan jag åkte till huset så stannade jag till på Gunthers på Karlbergsvägen och köpte en korv, den GODASTE korven i världen säger jag. Aaaaaah inget går upp mot denna. Massa surkål och kabanoss. Så till alla er som bor eller besöker Stockholm gå dit!

 

 

Ser inte mycket ut för världen men oj oj oj vilken guldgruva detta är!

 

 

Livets mat!

 

 

Sen satt jag och F och spelade kort, Oliver va så trött igår att han gick in och pekade på sängen vid halv åtta för han ville sova haha.

 

 

Gullunge!

 

 

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer

senaste från Home

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!