Sminka fräknar

 

Hej babes,

 

Vilken natt, vaknade i panik kl 01 av att jag hör Oliver skrika på ovanvåningen ( bästa farmor hade honom uppe hos sig så vi skulle få sova själva ) så jag springer upp tröstar honom. Finaste farmor hade försökt ge honom välling men Oliver vägrade somna om! Jäklar vilken hörsel jag har ( säkert alla mammor, vad är det för sjuk superkraft vi har? ) min kille vaknade inte ens när jag sprang upp ur sängen hahahaha. Så jag låg uppe i sängen i 1,5 h utan att kunna somna om och jag visste att jag var tvunen att gå upp 07 för att köra mot Nacka. Sååå svårt att somna när jag känner att jag verkligen måste sova. När O var lugn efter nästan 2 h så gick jag ner men kunde inte somna om, testade att lyssna på min ljudbok som brukar göra att jag somnar om direkt men den är så bra att jag inte kunde somna haha. Tror klockan var 04 när jag till slut somnade och drömde om att jag blev vittne till en terrorattack i Stockholm. När klockan ringde 07 var jag såååå trött.

 


 

Bara att bita ihop för jobb väntade hela dagen och jag hade bokat in BÄSTA @beautybypami som kom hem till mig i Nacka och sminkade mig och älsklingen Lojsan då vi skulle fotas för lite samarbeten mm. WOW för sminkningen och fotografen…… eh, aldrig känt mig så bekväm NÅGONSIN!

 

Ni var flera som skicka kring mina söta små fräknar och så säg HEJ till världens bästa sminktips

 

Klick för att komma till pennan – KLICK

 

 

Huuuur gulliga fräknar ?

 

 

 

KLICK

 

 

Den var SÅ enkel att använda! Som en penna och jag lovar ni kan lyckas själva hemma!

 

 

Älskar den mjuka sminkningen !

 

 

 

Nu ska jag upp till svärmor och mina killar innan vi ska laga lite middag 🙂

KRAM

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
  • skulle också vilja se hur du sminkar denna look eller vad du använder för produkter iallafall?

    Therese 2019-06-26 00:02:15
    Svara
  • Åhh så fin sminkning och så fint glow!!! Vilka övriga produkter användes? ? Du är så sjukt snygg!

    Sofie 2019-06-25 22:27:21
    Svara

senaste från Home

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!