Midsommar

 

Hej fina ni,

 

Vilken midsommar, minns inte senast de va så fint väder och så lugn och skön midsommar. Jag hade världens finaste krans ( beställdes från Bloomaway) på mig och den enda klänningen som inte satt åt för mycketvar en svart magisk klänning från Adoore 🙂 Så jag var inte så somrig i klädseln haha. Mina killar matchade den svenska flaggan istället 🙂

Vi var bjudna hem till min killes gudmor så vi packade ihop oss här hemma ( vi bor hos min killes mamma utanför stan ) och åkte dit med lite småsaker vi hade fixat. Jag gjorde de godaste tare flambé som Tuvessonskan la ut recept på för ett tag sedan – loooord. Ni måste göra dom. Alla älskade dom. Receptet hittar ni här – klick Jag fixade även fruktfatet och blev jäkligt svettig av att få upp kokosnötterna haha. Enkelt när man väl hittade ett youtubeklipp på hur man skulle göra 🙂

 

 

Jag går alltid all in när det kommer till att ha fester hemma, när jag dukar, när jag ska överraska , köpa presenter,  behöver jag ens nämna hur min babyshower såg ut? haha. Så när jag får uppdraget att göra en liten sak till en fest så gör jag allt haha. Hade jag haft mer tid hade jag gjort en ros av vattenmelonen 😉 Jag ÄLSKAR att fixa och överraska! 

 

 

Hur gott ser det inte ut med kokosen? Så magiskt att kunna äta färska bär nu på sommaren, smakar ju ljuvligt.

 

 

MUMS

 

 


 

Titta så fint de fixat, så skönt att det blåste lite så vi inte blev helt kokta i solen 🙂 Först åt vi sill-lunch med färskpotatis, gräddfil, gräslök och lax. Det bästa jag vet. Oliver sa tvärt nej till silen men ja till prinskorvar och köttbullar haha. Så jäkla glad över att vi köpte stolen som vi kan hänga på vilket bord vi vill när vi är iväg hos gäster, vet inte hur vi hade löst det annars.

 


 

 

Behöver jag ens nämna hur härlig poolen va? Den låg på 30 grader ( till och med så jag hade kunnat bada ) och Oliver ville aldrig gå upp!

 

 

Efter det var han såååå trött så jag gick en runda med honom i vagnen och han somnade på två sekunder haha

 

 

När han vaknade igen så tvingade jag både F och Oliver att ta massa bilder med mig 🙂

 

 

Skjortan, kan vi ta ett par sekunder och se så gulligt det är när han kan ha ”vuxen”-kläder på sig, herregud. Han börjar bli så stor. Vi köpte skjortan på Babyshop i deras butik i Sturegallerian men här finns deras hemsida – klick tänk på att deras storlek är annorlunda, Oliver har 12 mån och kan nog ha den 1 månad till och kan redan nu ha för 18 mån 🙂

 

 

 

 

Sötaste små tänderna är på väg ut nu med och han får en lite glugg framme, JAG ORKAR INTE, det är typ det sötaste jag vet!!!!!!!!!!

 

 

Olivers shorts är sååå söta och kommer från Name it, min mamma hade köpt de på Kids i Kristianstad för er som bor i närheten där 🙂

 

 

Min familj, svårt att förstå ibland. Den kärleken!!!!

 

 

Hur söta är inte dessa shorts? Riktigt bra pris med 174 kr – klick.

För barn – klick

 

 

 

De är något speciellt när far och son matchar, hjärtat liksom gör ont och jag har nästan svårt att titta på dom. Kan kärlek göra ont fysiskt? Jag tror faktiskt det.

 

 

 

Mina <3

 

 

 

Oliver hade också fått en krans från Bloomaway men han gillade den inte så mycket haha

 

 

 

Efter det var det klassiska kubbspel och mer mat och god dricka, jag drack ingen alkohol , av ganska bestämda skäl. Jag vill inte att O ska se mig onykter , någonsin. Speciellt inte på högtider. Även om han bara är 11 mån så vill jag inte.

 

 

En av höjdpunkterna var när det spelades fiol, guuuud vad jag önskar jag kunde något instrument!

 

 

Såå duktig!

 


 

Vi åkte runt 22 och hade en riktigt mysig kväll med film och godis efter midsommarfirande. Jag är så tacksam över livet just nu och sommaren som är på väg nere i Åhus. Kan knappt vänta på att O blir äldre och jag ska visa honom allt jag gjorde i Åhus, bygga kojjor och sandslott och komma på hyss att lura kusiner och mormor och morfar, han ska definitivt få ärva min busbok.

 

Nu ska jag fortsätta njuta min smutsiga tröja ( varför vitt när man har barn haha ) och osminkade face. Har fått en obeskrivlig känsla att att vilja bo i hus nu efter dessa dagar. Så smidigt med att va ute, parkera bil och STORT! Nu bor vi på nästan 100 kvm och så jag ska inte klaga men de är något speciellt med att bo i hus.

 

 

Igår gjorde jag en pulled pork som stod i ugnen i 8 timmar och MY LOOOOOOORD, den är så god ! Vi åt det till middag och lunch, ser definitivt ut som om der blir till middag med haha. Ska lägga ut receptet när jag är i Skåne och gör det igen , nu vet jag att det blev magi så jag kan dela med mig av det!

 

Jag har fått en massa DM på instagram och maträtten jag lagade till Oliver ( han äter ju inte burkmat, så sjukt) och ska lägga ut receptet där med gullisar!

 

 

KRAM

 

 

 

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer
  • Hej,jag undrar bara var du har för sås på din tarte flambe, ser magiskt gott ut, kan inte se på receptet om någon sås som topping. Må så gott

    Annika 2019-06-27 18:41:14
    Svara

senaste från Home

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!