En ovanlig tisdag

 

Hej babes,

 

Hoppas ni mår toppen och att ni är taggade för midsommar i morgon! Vi ska bo i min killes mammas villa och bara njuta av bad och sol. En perfekt midsommar när man har barn! Till er som firar midsommar med era barn vill jag bara på det mest ödmjuka sätt be er att vara försiktiga med alkoholen, bar uppfattar så mycket mer än vad vi tror <3 En trygg midsommar för våra barn, ok?


 

Vi spolar tillbaka tiden till i tisdags,  då hade jag tillsammans med Lojsan och Mickis en så otroligt härlig dag! Den började dock med att jag försov mig haha, jag sov i eget rum och är så van vid att Oliver vaknar vid 07 så jag satte ingen klocka. Även om jag sover i eget rum så hör jag alltid honom. Kl 08.15 slog jag upp mina ögon och fick lite panik. Jag hann ändå hoppa in i taxin mot första eventet som Seezona hade.

 

Jag hann sminka mig i taxin

 

Wow vilka grejer de har på sin hemsida. Jag fick låna en helt underbar klänning till ett bröllop i augusti, hur fin?

 

 

Dör så fin den är!

 

 

Älskar att man får låna kläder, så smart!

 

Efter eventet mötte vi upp Lojsan på ett ställe som heter Nails by Lee där man kan göra pedikyr samtidigt, så vi tre satt där och fick massage och perfekta fötter inför sommaren. De gjorde verkligen en grundlig fix av fötterna och mina är så otroligt mjuka nu!

 

 

 

 

Efter det åkte vi förbi adoore för att låna klänningar till midsommar och sen åkte vi till Nobis hotell restaurang. WOW VILKEN MAT , kan varmt rekommendera alla att åka dit.

 

 

Jeansshorts från Zara, skor från Nelly, t-shirt från Gucci och jeansjacka från Zara

 

 

 

Att doppa bröd i olivolja är livet

 

 

Dessa friterade bollar är magi…. ett måste!

 

 

Hur smart med lättsaltade chips och en romröra, det var GOTT

 

 

Mozzarella med tomat, chips med löjromsdipp och halloumiburgare och sist men inte minst friterade bollar – magi

 

 

 

Dessa tjejer, så kloka och härliga. Timmarna verkligen sprang iväg och vi hade sååå mycket att prata om och jag skrattade så mycket. Att de dessutom är mammor gör att vi även kan prata om just det. Så svårt ibland att få förståelse eller råd från vänner som inte har barn. Litar fullständigt på dessa tjejer och satan vad jag kommer sakna båda två denna sommar.

 

 

 


 

 

Just nu sitter jag på Espresso house och jobbar med Anna, lite fix nu innan sommaren för snart är vi båda helt lediga 🙂

 

KRAM

 

 

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    senaste från Home

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!