Stressen

 

Hej fina ni,

 

Eh, vad hände i natt egentligen! Jag somnade vid 23 i vårt gästrum och vaknade 08.15 i panik! Jag ställer aldrig klockan längre då Oliver alltid vaknar vid 07, såklart han skulle strunta i det just idag haha. Hoppade ur sängen och tackade mig själv för att jag duschade håret igårkväll OCH la fram kläder, vem är jag ens? Haha Bokade en taxi och sminkade mig i den! Tur! Hatar trafiken på morgonen inne i stan, tar hundra år! Min plan var att ta båten och slippa allt det här, men men! Nu väntar en sååå härlig dag!

 

 

Tackar min franstjej och bryntjej för att det blir sååå enkelt att sminka sig då!

 

 

Kram på er och ha världens bästa dag!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    senaste från Home

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!