Min vecka

Nu blir det en sista min vecka innan semestern och den är precis lika lugn som jag hade hoppats på 🙂 Det är dessutom en kort vecka och midsommar är runt hörnet, vart tog juni vägen liksom??

 

Måndag

Jobbat hemifrån på förmiddagen, har redan hoppat i mina träningskläder för i eftermiddag ska jag till gymmet och mjukstarta! Innan dess ska jag fixa mina fransar som är obefintliga just nu haha. Ska bli så skönt att ha de fina nu innan Skåne, ska försöka hitta någon i Åhus/Kristianstad som gör fransar när jag är hemma! I kväll ska vi laga mina italienska köttbullar , har varit sugen på dessa. flera veckor!

 

 

Denna tröja från Soft goat ska ju definitivt få följa med till Åhus och lite kyligare kvällar!

 

Tisdag

Börjar dagen med midsommarfrukost med Seezona! En halvdag med mina favoriter, Lojsan och Mickis. Vi ska fixa pedikyr på förmiddagen och sen har vi en långlunch inplanerad på Nobis – hört så mycket gott om den så det ska bli kul att testa! På kvällen är svärmor här så vi ska laga lite god mat och hänga.

 

Onsdag

Träna på förmiddagen och köpa in lite kläder och fix inför midsommar!

 

Torsdag

Vi har lånat min killes mammas villa inför midsommar och jag ska fixa med all mat! Träning står på schemat med! SÅÅÅ kul att va igång nu!

 

Fredag

Midsommar – mys!

 

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    senaste från Home

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!