Min helg och smultronställen

Hej hopp mina älsklingar,

 

Wow, jag är så tacksam över så mycket i livet just nu. Jag fick verkligen en av de bästa helgerna på väldigt länge och jag känner mig så full av energi nu inför sista jobbveckan innan bilen tar oss ner mot Skåne och SEX veckor där, det har aldrig hänt att jag varit ledig i sex veckor och det kommer antagligen inte ske igen, så ursäkta om jag tjatar men jag är så glad över detta 🙂

 

Åter till livets helg så började det med att jag fotade ett magiskt samarbete som passar väldigt bra inför min ledighet, jag ska nämligen komma i form ( Läs stark ) innan jag börjar jobba i höst. Märket heter Power woman – hur passande? Jag är kär i deras träningskläder och de sitter så jäkla skönt i passformen. Jag har storlek L i allt, jag gillar när det inte sitter tight 🙂

 

 

Älskar färgen, man blir peppad av bara den 🙂

 

 

Det är verkligen snyggt att matcha överdel och underdel!

 

 

Jag och Anna satt och planerade för hösten och att jag kommer behöva henne ännu mer nu när jag går på en tjänst  på 100 % ! Så jäkla kul att se hur vårt team work har visat sig funka så extremt bra och framtiden är inte att leka med kan jag lova 🙂 PEPP!!!!

 

 

Vi satt och jobbade på Orangeriet på dagen och my god, deras sallad med lax var såå god!

 

 

Dagen till ära så sminkade jag mig lite extra och målade dit lite extra fräknar, superenkelt med en ögonbrynspenna! Efter att jag och Anna jobbat så fick jag en tid på Bronza för spraytan lagom inför helgen, lycka 🙂 Efter det åkte jag inom zara för att se om de hade några snygga shorts och YES , äntligen ett par i min storlek, jag tog storlek 40 i båda!

 

 

Både jeansjacka och shorts är från Zara!

 

 

Älskar kombon med jeans på jeans

 

 

 

Mina föräldrar kom upp med flyget på fredagskvällen och vi åt mat och pratade i flera timmar hemma hos oss, vädret var så underbart så vi satt på vår balkong till efter midnatt med tända ljus. Mina föräldrar sov här och jag tackar mig själv för att vi köpte en så stor lägenhet så vi kan ha gäster här! På morgonen smet jag iväg och köpte färska bullar , älskar helgfrukost! Vi packade bilen och åkte och hämtade upp min syster för att äta lunch!


 

Bästa lunchstället

 

Wow, jag kan inte fatta att detta är 10 min från oss, jag blev helt lyrisk när vi kom dit och det är SÅ god mat, hela stället är inte mer än 3 år gammalt och super fräscht. Det ligger precis vid vattnet och har en stor brygga man kan lägga till vid om man har båt. För det som inte vill sätta sig i restaurangen så finns en food truck som ni ser på bilden. NI MÅSTE DIT! Stället heter the old smoke house – klick

 

 

Massa mysiga sittplatser överallt

 

Sol hela dagen och kvällen här

 

 

Vi satte oss i restaurangen och ni behöver inte vara oroliga att inte få plats det är sååå stort!

 

 

 

F skulle såklart förstöra min perfekta bild haha, här är kroketter med pulled pork …. eh ja de är precis lika goda som de ser ut, de doppades i gräddfil – MUMS! Jag hann inte ens fota sötpotatispommes haha, de kom med en rökig guacamole – 10 poäng.

 

 

F tog köttbricka och han sa att det var jäkligt gott! Pappas rätt var nog den bästa, musslor i kokosmjöl så de smakade som en thairätt!

 

 

Mamma och syster åt en sallad som jag inte hann testa men de lovordade den 🙂

 

 

Mums!

 

 

Älskar alla trappor och det var väldigt barnvänligt, jag kommer dock köpa en flytväst i framtiden när Oliver ska springa omkring vid vattnet!

 

 

Vi hade sån tur att O sov i 2 timmar under tiden vi åt lunchen, snacka om bra planering 🙂

 

 

 

Satt verkligen och njöt så mycket, vatten gör mig så fridfull!

 

Efter det åkte vi mot ett ställe som heter Bobadet och jäklar vad härligt där var !

 


 

BOBADET

 

Jag kan varmt rekommendera detta till vuxna som barn, det är sååå barnvänligt med toaletter, ett litet gatukök man kan köpa glass och det är lätt med parkering! Det finns både sandstrand, gräs och klippor – det har allt med andra ord 🙂

 

 

Oliver har enbart badat i pool så vi visste inte hur han skulle reagera…. han var heeeeelt galen i vattnet, han ville gå i vattnet och älskade det. Så jäkla kul att se att han inte är någon badkruka, tvärtom!

 

 

 

 

haha så himla nöjd

 

 

Han pekade på alla barn och ville så mycket mer än vad han kan stackaren. Vi packade ihop oss och åkte hem till min syster för kalas för min gudson som fyllde 4 år!

 

 

De bjöd på en så sjukt god maträtt, hel lax i ugn med vitt vin, citron och sesamfrön. wow. MÅSTE göra detta i sommar. Salladen var den godaste jag någonsin ätit och jag väntar på recept från min syster så ni kan laga den med!

 

 

Massa bus för barnen och jag har aldrig varit med om en mer lättsövd Oliver efter denna dag!

 

 


 

På söndagen visade det 25 grader och sol så jag och F åkte till Big baby här i området och köpte på oss en jäkla massa bra saker att ha inför sommarens utelekar.

 

 

Flera av våra vänner saknar stol när vi kommer hem till dom och även vissa restauranger kan det vara svårt att få tag på barnstol, denn är MAGI! Den ligger dessutom på nätta 279 kr och kan enkelt förvaras i vagnen då den blir helt platt när man fäller ihop den! Den finns här – klick

 

 

Ett köp till var den här perfekta badringen , den var stor och bra och klarade till och med att man hände på den med Oliver i! Sjukt billig med sina 159 kr! – klick

 

 

 

 

Vi köpte ett stort UV-tält med – klick så han slipper få direkt sol på sig!

 

 

Så himla skönt att ha köpt detta inför stranden i sommar, nu fattas bara en uv-dräkt!

 


 

BADSJÖN

 

Vi åkte sen inom Maxi för lite lunch som vi skulle ha på stranden och min syster visade oss denna lilla pärla som ligger i Nacka med, såååå barnvänligt. Det fanns även en toalett där och ombytesrum. Här blir vattnet varmare snabbt i med att det är en sjö.

Här fanns flera bryggor och en flytbrygga att simma ut till. Riktigt mysigt ställe!

 

 

 

 

 

 

Morfar och Oliver – sötisar

 

 

 

Hur mysigt med en liten morgonrock!

 

 

Fick dessa söta shorts av mamma, de kommer från Spanien och märket heter Minimarket!

 

 

 

Efter stranden åkte vi hem till min syster igen och grillade lårfilé av kyckling och WOW vad gott det var, mycket bättre än stora filéer måste jag säga! Det är så enkelt nu med att ha tillbehör, en sallad och färskpotatis med gräddfil och gräslök – bästa jag vet!

 

 

Innan mina föräldrar skulle ta sig mot flygplatsen åkte vi till Kennys Gelato som ligger i Nacka och åt sjukt god glass i solen!

 

 

Sååå god glass

 

 

Full fart hela helgen med andra ord, Olver somnade innan kl 19 igår och jag och F bänkade oss framfr Netflix och kollade filmen med Adam Sandler och Jennifer Aniston, så jäkla rolig och ett perfekt avslut på helgen med godis och film i soffan med en lycklig kille som fått vara ute mycket och blivit pussad på i massor

 

 

Hoppas ni med hade en härlig helg och om inte så är det bara att kopiera hela vårt upplägg som vi hade till nästa helg haha, jag lovar att det är helt underbart! Glöm inte att njuta av varandra på vardagen med och ta hand om varandra!

 

KRAM

 

 

 

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
5kommentarer
 • TACK för fantastiska tips! Ser fram emot sommar hemma i stan nu med min 10-månaders

  Elisabeth 2019-06-18 21:10:33
  Svara
 • Vilken superhelg och försmak på semestern. Tack för alla tips ? Ska komma ihåg dom om vi kommer till Stockholm.

  Therese 2019-06-17 12:48:45
  Svara
 • Hej kanske jag som är blind men hittar inte vad sista sjön hette? Älskar också Boo badet och kennys ( bor i tollare) underbart att ha så härliga ställen i närheten ??

  Emma 2019-06-17 11:12:56
  Svara
  • Svar på Emmas kommentar.

   Hej, den heter Bagarsjön. Kommer lättast dit med bil från Ormingeavfarten och sen kör söderut på Lännerstavägen om man kommer från stan. Busshållplats Sjöstugan om man tar linje 414 eller 442, men då får man gå runt halv sjön. Ligger på vänster sida ungefär halvvägs om man kör Sockenvägen från Tollare till Boogård 🙂

   Nina 2019-06-19 16:59:18
   Svara
 • Blir så glad av dina kroppspositiva inlägg! Fick barn samtidigt som dig och brottas lite med onödiga tankar om min kropp efter grav, men får alltid en positiv känsla efter att ha kikat in hos dig, så tack! ?
  Vissa Åhléns säljer också barnkläder från Minimarket, de har ju verkligen så mycket fint?

  J 2019-06-17 10:45:04
  Svara

senaste från Home

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!