FOMO

 

Hej babes,

 

Mega FOMO idag haha, alltså ( FEAR OF MISSING OUT) jag missade systrarna HOSS lansering av sitt klädmärke, my loooord vilken fest det var och idag missade jag Molly Rustas släpp av sin kollektion för STRONG – jag dööör. Hade velat träffa Mickis och Lojsan med, vi får ta igen det nästa vecka! Jag har lyssnat på min kropp och ställt in allt denna vecka och jobbat hemifrån. Känns som detta är mina sista event jag går på på väldigt länge, jag kommer liksom jobba 9-17 sedan och knappast ha tid med lika många events!!!

 

I morgon ska jag ut ur lägenheten för första gången på flera dagar och fota ett samarbete för ett sportmärke, jag är så jävla glad! Passar perfekt till att jag börjat träna nu med. Det är något speciellt över att ha nya fina träningskläder när man ska starta upp träningen igen , håller ni inte med?

 

 

Osminkad i fyra dagar, bästa känslan!

 

Så jag träffar upp Anna i morgon nere på Kungsholmen och så tar vi lite härliga bilder där, på kvällen kommer mina föräldrar upp och sover hos oss! Jag har bokat lunch i solen på en riktigt härlig restaurang på Fjäderholmarna, vi tar båten dit vid oss – så perfekt! Sen ska min lilla gudson ha kalas 🙂 En perfekt helg med andra ord!

 

 

Denna känsla i bilderna tänker jag!

 

 

Nu ska jag fixa iordning lite här hemma för i kväll kommer Valle och Filip hit för att äta min gnocchi med tryffel och panchetta MUMS!!!

 

KRAM

 

 

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    senaste från Home

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!