God morgon

 

Hej babes,

 

Tack för allt ert stöd och er pepp kring den där galna kommentaren kring mitt utseende. Tänk att vi 2019 ska behöva prata om det, att det inte är okej att kritisera andras utseenden. Efter att jag födde Oliver så ligger jag på säkert 10-15 kg mer än innan jag fick honom och det är mer än okej. Jag är en helt vanlig tjej som har lika lite tid som alla andra att träna och 10 månader efter att Oliver ha kommit så har jag mycket mer mage och kan säkert se ut att vara ett par veckor in i graviditeten, jag visar hellre det och får fler att må okej med sina normala kroppar efter en förlossning. Det är verkligen SÅ OKEJ för de som hoppar i samma byxor som innan graviditeten för vi är alla olika. Inga rätt eller fel.

Hade jag inte haft ett starkt självförtroende och en underbar kille som berättar hur vacker jag är varje dag så hade en sån kommentar kunnat få mig att börja svälta mig och utvecklat en ätstörning, så enkelt är det. Det var en tjej som ifrågasatte varför jag skulle polisanmäla och har ni mitt svar.

 

 

Får inte samhället reda på dessa troll så kan de aldrig förstå hur stort det är, min sin ska aldrig behöva utstå mobbning varken via nätet eller på annat vis. Så för mig är det ett viktigt ämne.

 


 

Jag fick ett samtal och sms sent igår från ett nummer jag inte kände igen och det var personen som ägde ip-adressen. En person som bor hos dom är personen som skrivit denna kommentar och de har med all kraft tagit tag i hens beteende. Förstår ni? Vi har makten att hjälpa andra människor, jag är inte ute efter att hänga ut personen utan snarare utbilda och hjälpa – nu är det förhoppningsvis en nätmobbare mindre som faktiskt åkte dit tack vare det här. Var försiktiga med vad ni skriver i fortsättning fina läsare för ni vet aldrig vad personen som får hatet går igenom. Så nu lägger vi detta åt sidan och blickar framåt!

 

 


 

Denna vecka är jag bjuden på sååå många härliga event och jag kan inte gå på ett enda haha, lite surt men så får det bli. Jag ligger så himla efter i allt som har med jobb att göra och vill mysa med Oliver och F med.

Morgonen började med frukost på sängen och sovmorgon, får man ha det så här bra? I eftermiddag ska jag kolla upp en grej som har med min hälsa att göra och hoppas på bra besked 🙁

 

 

KRAM

 

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
5kommentarer
 • Vackraste bästa Bisse du är såå fin ta aldrig åt dig av något elakt! Lova det❤️Önskar dig & din familj en ljuvlig sommar. ( alltså Omiver när han äter ur mattallriken som en liten hundvalp❤️Jag dööör så gulligt. Bäääbisar är smarta överlevare??????)

  Ann 2019-06-13 16:03:24
  Svara
 • Hej Jannike!
  Börjar med att skriva att du är lika vacker/fin som du var innan din graviditet. Hoppas att du fortsätter att vara just DU. Följer dig o du inspirerar mig o många fler. Med dina härliga recept o fina tips på bla inredning.
  Tycker att det är fint att du som har ett stort nätverk omkring dig lyfter fram alla dessa nättroll som kan/gör sååå mycket skada. Känner sig säkra när dom sitter bakom sin skärm o skriver de mest vidriga saker, o inte vågar stå för det ?? Så fega kräk ?
  Kram på dig/ Åsa

  Åsa Gustafsson 2019-06-12 08:25:41
  Svara
 • Lika vacker både före som efter din graviditet <3 Tack för att du är du och att du står på dig, i offentligheten, för alla oss som inte vågar. Som jag, som har en lite putande mage efter att jag blev mamma förra sommaren. Och jag kommer på mig själv med att jag har ont i ryggen för att jag försöker ”hålla in den” hela tiden. Så himla dumt egentligen! Kram till dig

  Rebecca 2019-06-11 20:21:21
  Svara
 • Men wow!! Vilket grej! Hade ingen aning om att du som privatperson kan se vem som äger ett IP-nummer. Trodde bara att det gick att spåra vilket land och stad det kommer ifrån.. att all övrig info bara släpps via domstolsbeslut. Hade polisen kontaktat dem redan? Eller hur kunde annars trollets hyresvärd veta om vad hen gjort..? Så glad att dessa regler oavsett verkar ändrats. Har säkert med GDPR att göra. Det innebär ju helt nya möjligheter att få stopp på all nätmobbning iaf! Stor kram till dig <3

  Linda 2019-06-11 12:18:18
  Svara
  • Svar på Lindas kommentar.

   Vem som helst kan kolls IP adress kostar 39 kr via sms , bra att veta om någon drabbas, väldigt skönt att få fram en adress så att inte mobbare kan gömma sig bakom det längre

   Tina 2019-06-12 20:49:30
   Svara

senaste från Home

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!