En liten förklaring

 

Hej ,

 

Wow, det var längesen jag loggade in här och jag känner definitivt att jag är skyldiga er en förklaring till att jag plötsligt försvann och den hittar ni dels här i början med definitivt i slutet på inlägget <3

 

Jag packade nämligen väskorna för att bege mig till en av de härligaste platserna jag besökt – Vouliagmeni. Vilken plats och vilken underbar mat, människor och vädret där…. wow. Två dagar var det bröllop och resten av dagarna var det faktiskt jobb och en hel del planering inför mitt kommande klädmärke, ja ni läser rätt 🙂 Känns fortfarande helt sjukt att det ska komma en liten kollektion. Det får ni läsa mer om i framtiden. Men all min tid gick åt att sitta i möten och hitta locations till vart vi ska fota kläderna och vi hittade de mest magiska ställen!!!

 

Men jag ska visa de två dagar med ett helt underbart bröllop nu och ni ska få se det genom min mobil för jag hade alldeles för kul för att våga ta med mig min kamera 🙂

 

 

 

Vi bodde på The Margi där även en del av kollektionen ska fotas – woho! Kan verkligen rekommendera hotellet, prisvärt och urmysigt! Alla rum ser lite olika ut men har de skönaste sängarna och bäst av allt, room service 24-h haha.

 

 

 

Det är något speciellt med cola på flaska!

 

 

The big day så hade jag på mig finaste klänningen från Malina, helt underbar och såå bekväm!

 

 

Jag och toastmadame Maggan, kan vi prata om hennes ben? Wow

 

 

Här fick jag två meddelanden på instagram och tillökningen….. jag blir så jäkla förbannad på dessa kommentarer, det har varit en hel del på sista tiden och jag börjar bli riktigt trött på det. Vad är det folk inte fattar? Tänk om min högsta önskan är att bli gravid men det går inte, tänk om jag precis haft ett missfall och har mage kvar efter det? Eller tänk om efter 10 månader så är jag inte lika smal över magen???? LÄGG NER ALLT som har med frågor kring detta att göra , till mig eller till andra i er närhet . Det är inte okej. Ingen vet vad just den här personen går igenom. Jag har mycket mer mage och kan absolut se ut att vara i de första månaderna men vet ni vad, det är så jag ser ut efter min graviditet!

 

 

 

Platsen de gifte sig på var magisk och vi satt ute till sent på kvällen, älskar vädret!

 

 

Min vapendragare 🙂 Så jäklar vad vi hade å vårt bord och alla fina tal. Bröllop är något av det bästa som finns!

 

 

Resten av resan har jag knappt några bilder på då det mesta var jobb 🙂 men ni kommer få se dessa bilder sen när allt är släppt!

 

Sista dagen fotades det på nybyggda Four Seasons, det absolut lyxigaste hotellet jag någonsin varit på! WOW!

 

 

 

Kan lugnt säga att nästan en vecka utan Oliver och min kille var sjukt jobbigt!

 

 

 

 

 


 

Vad händer nu ?

 

Nu börjar jag komma i fas efter att ha varit på bröllop på Gotland med min kärlek denna helg med, jag behövde med andra ord andas ut lite från bloggen och bara vara i nuet och inte sitta i flera timmar per dag framför datorn. Det blev en väldigt oplanerad paus, jag hade ingen motivation till att öppna datorn. I dag när jag vaknade ville jag verkligen blogga igen och jag älskar att få skriva när jag vill och det inte är ett måste 🙂

 

En hel del saker jag funderat på föll på plats i Gotland, jag kan knappt förklara den otroliga energi som denna ö besitter. Nu har en dröm blivit väldigt tydlig och det är att äga ett sommarhus på ön.

 


 

Så nu kommer den stora nyheten om vad som sker i höst

 

Det är nämligen som så att jag tackat ja till ett nytt jobb som startar i augusti och jag är SÅ JÄKLA PEPPAD. Det är en helt ny tjänst som jag utvecklat tillsammans med mitt mäklarföretag och det pirrar i hela kroppen att få lov att göra detta på mitt sätt och få utveckla ett så stort bolag inom det jag kan bäst, marknadsföring, pr och social media. Hej 2019 och allt som är på väg jag är så jäkla redo för hösten. Men först ska jag få njuta av att vara ledig med min lilla familj i 8 veckor. Kan ni fatta? Jag ska vara ledig i åtta veckor innan livets utmaning väntar i Stockholm. Att våga drömma och satsa på mig själv är den största gåvan jag gett till mig själv. Det hade aldrig gått utan min kille och hans peppande ord. Så nu blir det så lite jobb som möjligt innan jag går på min tjänst som är 100 % samtidigt som jag ska fortsätta med mina sociala kanaler såklart , tur jag har Anna 🙂 men ni som följt mig ett tag vet att jag ÄLSKAR att göra karriär och att ha ett jobb och kunna utvecklas och verkligen inspirera er är något jag aldrig vill ge upp även om jag hade kunnat leva på att blogga och instagrama så vill jag utvecklas mer.

 

Jag vill vara en sund förebild för er som är här inne, jag vill peppa er att tro på er själva oavsett vilken riktning ni tar i karriären så vill jag att ni ska se hit och se min resa som jag gjort , från att ha kämpat mig upp genom att läsa upp mina betyg och söka in till mäklarutbildningen för att att bli den bästa mäklaren till att starta ett eget varumärke, blogg , insta och till slut gå in som den här rollen i en helt ny tjänst som JAG kommit på och sålt in. Min resa är inte slut och jag lovar er att ja har mer att ge 🙂 hoppas n vill följa med mig på min fortsatta resa som kommer skildra hur det är att vara mamma, göra karriär och inte bara gå på glassiga event 😉

 

Så nu fick även ni veta vad som sker i mitt lilla liv och anledningen till att jag behövde ta en liten paus och bara ta in allt som är på gång och klappa mig själv på axeln och behålla balansen mellan att vara ledig, njuta och vara i nuet.

 

 

KRAM

 

 

 

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
22kommentarer
 • Du är så grym och en enorm inspiration 🙂
  Jag kämpar just nu för att komma igång med mäkleriet rejält i Florida efter att ha varit mammaledig och du får mig att vilja bli en riktig powerkvinna. Du är så cool.

  Pernilla 2019-06-11 01:38:01
  Svara
 • Bra jobbat!! ???

  Louise 2019-06-10 22:53:23
  Svara
 • Fantastiskt med din nya tjänst. Stort lycka till och ska med glädje följa din nya resa. Bra jobbat

  Annica 2019-06-10 22:12:53
  Svara
 • Gud så bra skrivet vännen! Du är verkligen inspirerande. Jag håller själv på att starta bolag och tror inte i närheten av som du. Men önskar jag gjorde, skulle va så mycket lättare att jobba på det som är relevant. Blir så glad när jag läser dina blogginlägg om hur bra det går för dig.
  Låser gärna mer sånt!
  Tack!!

  xxx 2019-06-10 19:43:54
  Svara
 • Jag håller med dig så mycket om att man inte frågar eller påpekar mage och graviditet eller dylikt någonsin!! Fick en sådan kommentar i morse på jobbet. ”Åh Victoria är du gravid?” jag svarade kort, Nej jag är bara tjock! ?

  Victoria 2019-06-10 18:58:14
  Svara
 • En på samma jobb men inte samma enhet sa grattis till mig häromdagen o jag såg ut som ett frågetecken. Så hon frågade igen, ska man inte gratulera? Jag igen frågetecken men frågade vad? Till graviditeten, för du är väl gravid? Jag orkade inte vara trevlig och hjälpa henne ur pinsamheten. Sa bara nej, va det något annat? Sen skruvade hon på sig och gick utan ett ord.
  Visst, jag hade klänning med löst sittande topp på. Visst jag har gått upp kanske 5 kilo senare året och allt satt sig runt mage och bröst.
  Men sååå knäckt jag blev efteråt. Jag kände mig så tjock, så misslyckad och om än möjligt mer längtan efter barn. Jag blev så ledsen. Hon anar inte vilka ömma punkter hon tryckte både vad gäller vikt och barn. Hon ville säkert bara väl men i mina ögon var det hemskt elakt och kränkande.

  Så snälla, tänk er för vad ni säger. Verkligen.

  Em 2019-06-10 14:35:33
  Svara
 • Så spännande. Har också följt dig länge, tycker du har sunda värderingar. Lycka till hösten 2019?

  Suzanne 2019-06-10 14:31:01
  Svara
 • Det är nog inte bara magen som gör att folk tror att du är gravid. Du är ju ganska plufsig i allmänhet. Kanske bara är all skit du sprutar in i ansiktet som gör att du ser spritfet och gravid ut. Ofräscht.

  Anna 2019-06-10 13:47:07
  Svara
  • Svar på Annas kommentar.

   Shit va sorgsen människa du är. Vad är det för beteende att hoppa på och kränka en powerwoman som delar med sig av sitt liv? Typiskt folk som försöker förstöra det som är bra och nyttigt för alla, unga som äldre; en fantastisk kvinna som öppnar sitt hjärta på en blogg och uttrycker sig på ett sätt så alla förstår och kan känna igen sig. Så irriterande typiskt att det finns sådana som dig, som sitter bakom en skärm, så oändligt liten och vågar hoppa på en tjej som du tycks störa dig på något sätt? Det blir bara så patetiskt pinsamt 2019 sitta och kommentera andras kroppar och utseende. Shit vad du kommer ångra dig när du själv är lycklig någon dag, för vet du vad, då kommer du inte ha ett intresse längre av att kommentera pissiga kommentarer till andra. Please för allas skull, väx upp.

   Jocelyn 2019-06-10 20:10:55
   Svara
  • Svar på Annas kommentar.

   Vilken vidrig kommentar att skriva! Så lätt det är att sitta som ett troll bakom din skärm och gömma dig och skriva fruktansvärda personliga påhopp. Du är inget annat än elak. Fy för dig!

   Sofia 2019-06-10 19:12:47
   Svara
  • Svar på Annas kommentar.

   Vilken vidrig kommentar !! Arma människa vilket bittert liv du lever som måste göra så Usch o Tvi
   Hoppas din dotter aldrig läser vilka kommentarer du ger andra kvinnor
   Skäms på dig !!!

   Linda 2019-06-10 18:08:05
   Svara
  • Svar på Annas kommentar.

   Anna, å Anna. Jag brukar aldrig, och då menar jag aldrig, kommentera. Men detta fick mig att haja till. Tonaliteten och den med flit elaka formuleringen är så sorglig. Man sitter på rätt höga hästar när man tar sig friheten att skriva något sånt här till en annan människa. Finns inget konstruktivt eller intressant i ditt budskap. Bara ren och skär elakhet. Jag hoppas att du, för jag förstår att du måste må skit själv, får lära dig att hugga på andra istället för att ta tag i sig själv är en förlorande strategi.

   Linn 2019-06-10 17:20:21
   Svara
  • Svar på Annas kommentar.

   Vilken fruktansvärd kommentar att skriva till en människa. Vi är alla olika och vad vi väljer att göra med våra kroppar är var och ens ensak. Att du väljer att skriva en sådan här kommentar äcklar mig. Usch! Jag förstår inte vad du ser för vinning i att vara elak.

   Sandra 2019-06-10 16:55:15
   Svara
 • Lycka till med alla nyheter . Så spännande att följa du inspirerar massor , följt dig länge tröttnar inte
  Ang påhopp om graviditet jisses! hoppas folk inte menar ngt illa , men så onödig kommentar, precis som du säger det kan såra oerhört för ngn inkl mig själv som försöker och försöker ?

  Katrin 2019-06-10 11:40:22
  Svara
 • Såå kul och stort grattis till den nya tjänsten! ??
  Ska bli kul och spännande att höra mer om den, jag har varit nyfiken på vad det är sedan du skrev om det på instagram. Spännande! Men först – njut av sommar och ledighet! ❤️

  Emelie 2019-06-10 11:35:46
  Svara
 • Wow stort grattis till en ny framgång, spännande!! Ska bli kul att följa ❤️

  Att människor fråga sådant om tillökning, det är bara elakt och fult. Jag ser inte ut som innan när det gäller min make, magen gick inte ihop riktigt så jag kan känna mellan magrutorna, känns läskigt och svårt att förklara här hur det ser ut. Tror att man kan operera det om man vill, men äsch så ser jag ut nu och bristningar runt naveln har jag. Men jag fick världens finaste Nelson.

  Lycka till ❤️??
  Kram

  Lisa 2019-06-10 11:21:01
  Svara
 • Det är så härligt att läsa dina inspirerande och ärliga inlägg! Grattis till dig och hoppas du får en fantastisk sommar!
  Camilla

  Camilla 2019-06-10 10:49:06 http://www.passionforchoklad.se
  Svara
 • Du är verkligen grym!!! En fantastisk förebild för många!

  Emma 2019-06-10 10:43:00
  Svara
 • Så härligt att du är tillbaka, jag har saknat dig och dina inlägg är dock glad att du tar pauser och fokuserar på vad som är viktigt för dig! Så coolt med allt nytt du tar dig för, ser så mycket fram emot att få följa dina drömmar! Stor kram

  Sofia 2019-06-10 10:16:07
  Svara
 • Självklart kommer jag fortsätta följadin resa du är så härlig . Har följt din omväxlande resa i måna år. Önskar dig all lycka i det nya jobbet.

  Måste ändå skriva en kommentar om det du skrev om tillökning, så vansinnigt dumt av folk spekulerar i det de inte vet och som du skrev ingen kan veta vad som döljer sig i ditt liv här o nu.
  Vet att du nämt att du älskar din kropp nu o du är så fin o det syns du strålar !

  Annelie 2019-06-10 10:15:56
  Svara
 • Sjukaste frågan om tillökning. Jag ser då ingen gravidmage ?

  Jos 2019-06-10 10:10:11
  Svara

senaste från Home

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!