Min helg

 

Verkligen full fart denna helg, i fredags hade jag Oliver hela dagen så jag fick skippa det event jag skulle på och bara mysa med honom! Var på lekplatsen och gungade, längtar tills han vill åka rutschkana! Så det blev en lugn kväll min kille va iväg på kvällen så jag hade alone time 🙂 Började kolla  på en ny serie på Netflix som är SÅÅÅÅ BRA den heter what if. Sjukt jäkla bra och spännande!

 

På lördagen åkte min kille i väg tidigt och jag åkte för att hänga med Anna och Figen som var uppe i Stockholm över helgen, så mysigt att ses! Vi åt lunch på Diplomat och jag fick se Annas nykläckta lilla son. Sen hoppade vi in i bilen och åkte till Shaddi och hängde hemma hos henne ! Vid 19 åkte jag hem och hade myskväll med Oliver å min kille va med sina kompisar – jag älskar verkligen att va ensam hemma, så jäkla mysigt att kolla tjejfilmer och äta chips 🙂

 


 

På söndagen hade jag planerat att åka över till gröna lund med min syster och hennes familj. Det var verkligen kaos, jag ville ha med Oliver för jag tänkte han kunde tycka det va kul, massa folk och mysigt att komma ut….. jag var sååå stressad till båten för Oliver valde att bajsa precis innan och hissen tog hundra år att komma, jag sprang mot båten men kom för sent och såg den åka i väg när jag åkte i hissen ner mot den haha. Fick gå hem och va på riktigt kasst humör. Fick ta båten efter och när jag klev av så öppnade sig himlen, det haglade och var kaos! Jag blev såååå blöt och allt under vagnen med. Jag åt en hamburgare och konstaterade att Oliver grät konstant och jag var så blöt och kall så F fick komma med båten och hämta honom. Jag skulle ju vidare till Bank Hotel och göra mig i ordning inför mammagalan!

 

 

Sååå skönt att komma in i värmen och få upp energin av Mickis och Lojsan! Vi blev sminkade av Pamela som är DEN BÄSTA som någonsin sminkat mig. Wow säger jag bara. Hon heter @beautypami på instagram om ni behöver bli sminkade! Underbart!

 

 

Underbart rum på Bank Hotel

 

 

Riktigt fint glow fick hon till!

 

 

Så skönt att glida runt i morgonrock och bli sminkade!

 

 

 

Jag har så jäkla kul med dessa tjejer och så mysigt att få hänga och prata

 

 

 

Ser ni så jäkla fin sminkningen blev på oss alla tre!

 

 

 

 

 

Alltså, rumsserviceär livet! Så jäkla gott! Jag åt pasta med tomatsås och en iskall cola zero!

 

 

 

Ni ser ju själva hur gott de va haha

 

 

Underbara smycken från Lily and Rose

 

 

Jag hade fått låna den helt magiska klänningen från Valerie en stor favorit, så lätt och såå bekväm!

 

 

 

Så jäkla fint ändamål med galan, den sändes på kanal 5 igår och var i samband med läkarmissionen för att hjälpa kvinnor och mammor runt om i världen. Det visades flera klipp under galan och jag grät så otroligt mycket. Jag är nu månadsgivare med 200 kr varje månad – bli det ni med – klick

 

 

Galan var klar kl 22 och jag smet hem till mina killar och min älskling hade gjort hamburgare lagom till att jag kom hem, världens finaste! Jag la huvudet på kudden och somnade på 2 sekunder.

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
 • Wow vilken sminkning!! Vilken foundation använde hon?

  Josefina 2019-05-27 14:46:21
  Svara
 • Hej!
  Älskar din härliga blogg o din fina stil- både modemässigt o inredningen ? sån inspirationskälla! ?
  Jag o min man har precis köpt en stor tomt där vi ska börja bygga. Kunde inte du sätta ihop ett inlägg om hurdant hus du hade byggt, vilken stil, vad hade du tänkt på o önskat dig? ?
  Håller tummarna för ett sånt inlägg ?

  Linn 2019-05-27 10:27:54
  Svara

senaste från Home

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!