Klänning från H&M

 

Hej babes,

 

Jag får verkligen inte nog av beigea kläder och. H&M har verkligen de finaste kläderna just nu, den klänning jag haft på mig i dag är heeelt fantastisk. Jag köpte beigea trosor med på H&M så det är att rekommendera för vita eller mörka trosor syns igenom!

 

 

Kände mig fin med krans i håret på gårdagens event med Weleda

 

 

Klick för att komma till klänningen jag har storlek 38 men hade kunna ha 36 med den är inte så tight!

 

 

Jag och Mickis <3

 

 

Finaste Lojsan, älskar att ta bilder när ingen ser !

 

 

Sen åkte vi till Petras event som hon lägligt hade uppe på en rooftop med pool, herregud vad perfekt väder det var för det! Jag bytte om till henns märke på klänningen och jag blev heeelt förälskad i klänningen!

 

 

Girls girls girls

 

 

Bästa M

 

 

 

Guuud, maten va helt magisk!

 

 

Värdinnan <3 och gullisen Mira

 

 

 

 

 

Hur härlig bild!

 

 

 

Så många fina vänner som va på plats!

 

 

Lite mer färg på kroppen så kommer klänningen va ännu snyggare!

 

 

 

Klick för klänningen

 

 

PUSS på er

 

 

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    senaste från Home

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!