New hair

 

Hej fina ni,

 

Gud, jag är typ fortfarande mätt sedan igår haha. Jag och min kille gick ut och åt igår på ett nytt ställe i Hammarby sjöstad med libanesisk mat… hjälp vad gott det var! Beirut food by natta heter det och ligger precis vid vattnet. Så mysigt att sitta och prata lite och äta innan O vaknade och var sjukt missnöjd med att va på restaurang. Som tur var så hade vi typ ätit upp och tog med oss allt i en doggy bag – middag i kväll YES.

 

 

 

Seeer ni all mat haha, vi tog en avsmakningsmeny för jag kunde inte bestämma mig haha. Gud, känner typ att jag måste skriva att detta inte är ett samarbete så ni förstår 🙂 NI MÅSTE DIT! Libanesisk mat är livet!

 


 

Igår satt jag i 4 timmar hos finaste Elin och fixade håret som verkligen behövdes färgas grundligt. Jag kan inte ens förklara hur nöjd jag är, är så nöjd med min blonda ton i håret!

 

 

Haha många som frågade om mitt glow när jag satt med en strålkastare i ansiktet med toningen men det var svett, att ha folie i håret, en cape och en ac som inte funkade på salongen hahaha,

 

 

 

Svett = GLOW

 

 

Seeeeer ni färgen, detta är utan hairtalk, alltså min egna längd. Blev lite sugen på att ha det så efter sommaren!

 

 

Men satte i en lite mer längd på håret ändå, svårt att låta bli!

 

 

Love

 

 

Kär i denna stickade topp –  klick

 

 

Jag åkte sen snabbt förbi Lexington och deras satsning på Pontonen på Kungsholmen såååå mysigt!

 

 

Solen gassade och jag satt och njöt av en alkoholfri sommardrink

 

 

Magi

 

 

Fick verkligen en Hamptonskänsla!

 

 


 

 

 

Nu har jag precis varit på Livlys butik med Mickis och sen var vi på Stylin och kollade kläder till galan som är på söndag! Nu sitter jag med min andra babe Lojsan på Espresso House och jobbar lite, sen ska i äta lunch!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer
  • Vart är den rosa klänningen ifrån?

    Josefina 2019-05-23 08:52:59
    Svara

senaste från Home

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!