Min vecka

Hej fina ni,

 

Äntligen måndag, visst 😉 haha. Jag har haft världens jäkla start på denna vecka. Jag och F fick sova bra i natt för O har börjat sova i sitt egna rum igen och har skippat att vakna vid 00/01, sååå jäkla skönt! Kände mig så utvilad i morse! Så jag packade träningsväskan och drog på mig de skönaste träningskläderna jag kunde hitta och åkte till gymmet och körde kondition och ben. Så nu sitter jag på Espresso House och har precis ätit lunch på Urban Deli. Jag ska jobba någon timme innan jag ska fixa mina naglar. Äntligen kan jag ha långa naglar igen. Ville inte ha det när O va så liten och man bar och ammade, tyckte det va så svårt då. Tänk att han är 1 år om 2 månader…. gud alltså jag blir helt gråtig av tanken.

 

Tisdag

Jag ska på ett frukstevent med jag måste avboka det då jag vill prioritera träningen nu, så det blir träning på morgonen sen möte med min mäklarfirma gällande framtiden. Efter det ska jag ÄNTLIGEN till frisören och färga och sätta in nytt hår och jag har fått tid hos en av de bästa! ELIN som är en gud på hår. Emelie som jag brukar gå till hade inga tider innan jag ska på bröllop mm så jag har en sån tur att Elin hade tid till mig. Hinner jag så ska jag till Lexingtons event som är på Pontonen på Kungsholmen efter!

Onsdag

 

Jobb hela dagen och träning på morgonen, hej stark rygg! På eftermiddagen har Pettimån ett event på Selma city spa vid poolen och vädret skvallrar om 23 grader och sol…. guuuud. Jag ska förbi valerie och kolla klänningar inför galan på söndag och bröllopen i sommar!

 

Torsdag

Jobb med Anna hela dagen!

 

Fredag

Lunch med essie i ska ut i skärgården och deras klassiska midsommarlunch – mys. Jobb och sen kommer mina tjejkompisar från Malmö upp!

 

Söndag

Mammagalan som jag ska gå på med Lojsan och Mickis. Ska bli sååå kul! Vi ska bli sminkade och fixade innan!

 

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer
  • Härligt med midsommarlunch på fredag, håller tummarna för bra väder!!

    Josefine 2019-05-20 14:36:08 http://www.dbtak.se/
    Svara

senaste från Home

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!