Fredag….. igen???

 

Hej babes,

 

Eh, nu börjar det bli läskigt. Vart tar veckorna vägen??? Jag hinner inte med!! Helt plötsligt är det helg igen och i morgon ska jag på 30 års fest för finaste Ida! Guuuud va kul vi ska ha det, jag och Hedda har världens bästa present till henne. Ni ska få se på söndag! Pirrar lite av att få ge henne det!

 

Igår mötte jag upp Alia och Mathilda på en riktigt pangmiddag på kommendören, det var packat med folk på alla uteserveringar i hela Stockholm men vi lyckades få ett magiskt bord utomhus och där satt vi i flera timmar och pratade! Maten…… herre min gud vad gott det är där!

 

Jag hann bara fota förrätten det andra slukade jag haha! Friterad kyckling och sötpotatispommes med gräddfil och koriander….. eh jag vill dit i kväll igen haha!

 

 

Va hemma redan vid 22 för jag har en dag full med jobb! Sitter just nu på båten in till diplomat för att äta lunch och jobb med Anna! Sen ska jag på möte vid 14 och mer jobb efter det! Sen ska jag hem till mina killar och grilla och mysa!

 

 

Kär i min nya skjorta från lexington! Den är så där perfekt tunn och somrig!

 

 

 

 

 

 

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer
  • Vore så kul med en uppdaterad sminkrutin ?

    Thessa 2019-05-18 18:02:32
    Svara

senaste från Home

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!