All about me

Hej babes,

 

Jag började känna mig lite krasslig och trött igår och ont i hela kroppen, så min kille tog hand om mig och jag var fri från alla måsten 🙂 jag låg i sovrummet själv och kollade mina barnsliga serier tills jag vid 22 slängde in handduken och jag gick och la mig i gästrummet och skulle få sova hela natten utan att bli väckt av Oliver!

 

Jag satte på en ljudbok och minns inte ens att jag lyssnat något, så snabbt somnade jag! Jag sov som en prinsessa fram till 09 och äntligen känner jag mig piggare och har massa energi! Men vet ni vad, istället för att pressa in så mycket jobb jag kan så umgås jag med mig själv idag! Vi förberedde för städerskan ( omg , känslan av att komma hem till ett helt städat hem får mig så lycklig , vi har firman rent08 de är GRYMMA) jag åkte in till stan och satte mig på starbucks och svarade på mail och fixade. Sen gick jag till holy greens och åt en sallad själv och lyssnade på min ljudbok!

 

 

Nu sitter jag i de skönaste träningskläderna jag äger och får håret tvättat och fönat sen ska jag inom Sturebadet för en massage och sen avsluta med att få en spray tan!!! Ja, ibland behöver man pausa allt och njuta! Det är jag en mästare på kan jag lova.

 

Sen ska jag hem till min lilla familj och krama och pussa de lite extra,

 

Så till alla er som kämpar och jobbar, pluggar är mammor mm unna er en dag snart med er själva och njut av ert egna sällskap!

 

 

KRAM

 

 

 

 

 

 

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    senaste från Home

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!