Framtiden

Hej godingar,

 

Satt precis med mina bolag och gick igenom framtiden, vad jag vill satsa på och vilken tid jag kan lägga på vad. Jag har totalt fyra olika saker jag jobbar med just nu och jag brinner till 110 % för varje del. Varje sak är från början enbart en dröm jag haft som jag sen gjort till verklighet, att ta steget från att ha en idé till att faktiskt göra det är otroligt svårt till en början, tänk om jag misslyckas? Tänk om alla skrattar åt mig, tänk om jag inte klarar det. Vet ni vad som är värre än alla dessa saker? Att ångra att man aldrig gjorde det…

 

Dagen jag började med mitt instagramkonto , använde hashtaggar och ville bli stor så fick jag så himla mycket negativitet, från de i min närhet, vänner som skämtade om mig och gjorde sig rolig på min bekostnad. Hade jag varit svag där så hade jag slutat, istället sporrade det mig, jag ska visa dom allihop att jag ska lyckas med det här. Jag visste att det skulle öppna många dörrar genom socialmedia och jag lät de snacka och det var min bensin när de skämtade om mina hashtaggs och alla bilder från mitt hem ”Hur kan hon dela med sig av allt” ”Nu har vi sett den bilden 100 gånger” Tack till alla ni som sa det där, det sporrade mig och jag glömmer aldrig vilka ni var 😉

För mig har jag en större mening med mitt konto, jag vill inspirera andra till att göra samma resa eller våga satsa på sig själv, att våga gå utanför ramen av vad andra tycker är okej. Jag vill ge bra energi och tror på att jag kan påverka mina följare till ett miljötänk , att älska sig själva och att tro på sig själva. Jag ÄLSKAR att lyfta andra och jag kan inte förstå hur man inte kan göra det? Att stödja någon annans framgång betyder inte att du sänker din egna – tvärtom.

 

 

Min design med Gardinex. Jag hade så länge drömt om att designa en möbel och jag ville ha en sänggavel som var riktigt jäkla hög så den inte försvann bakom alla kuddar jag hade och vips fanns min idé där. Jag skissade och skickade till ett företag jag haft som satt upp mina gardiner i Malmö och de blev eld och lågor, vi gjorde en gavel till min säng och efter det tog det fart. Sanne, Kenza och nu underbara Maja och Victor Lindelöf som är personer som JAG ser upp till beställde gaveln och det tog fart rejält. Nu är hemsidan uppe och vi har lyckats pressa priserna så fler har råd med gaveln, jag är inte ute efter att tjäna så mycket pengar som möjligt, för mig är det så jäkla häftigt att MIN DESIGN finns hemma hos er. Hemsidan kom igång förra veckan och nu kan ni beställa precis vilken höjd ni vill, vilken färg ni vill och vilken bredd ni vill! Ni kan få tyger hemskickade med så ni kan välja!

 

 

Nyp mig, blir varm i hjärtat av detta

 

Vackra Kenza med sin fina mage

 

 


 

Hotellverksamheten – en av de idéer jag nog haft längst och som jag VET kommer explodera! Vi köpte hemsidan och namnet förra veckan och nu börjar uppbyggnad av hemsidan! Vi har gjort en sjukt snygg presentation av vad vi kommer kunna erbjuda hotell både i Sverige och utomlands och nu är nästa steg att gå på möten och sälja in det. Herregud, jag sitter och ler under tiden jag skriver detta! Pirret av att min magkänsla är så fruktansvärt rätt!

 


 

Att skaffa hjälp, min underbara koordinator och assistent Anna. Herregud vad hon gör mig till Jannike 2.0 hon styr upp mig och mina bolag på en helt sjuk nivå! För mig att det så fruktansvärt viktigt att hon får cred och känner sig motiverad. Hon har riktigt fin bonus på alla samarbeten hon drar in och hon kommer dessutom få en procent i hotellverksamheten. För mig är det viktigt och jag tror en person arbetar hårdare när de äger en del av verksamheten! Det är stort att våga ta in hjälp och läskigt att veta att man har en fast kostnad men det ger betalt tre gånger upp! VÅGA ta hjälp och dela med dig, va inte egoistisk.

 

 

Mäkleriet – herregud. Här har vi en ny stor sak för mig, jag kommer arbeta på en ny tjänst inom mäkleriet. En tjänst som i Sveriges historia inte finns någonstans. En idé JAG utformat. En idé jag pitchat och som vi nu sätter upp detaljer kring. I nästa vecka blir allt förhoppningsvis klart och jag kan gå ut med det. Att jag vågade, det värsta som skulle hända var att de skulle säga nej och det hade varit okej det med då vågade jag i alla fall!

 

 

 

Så alla ni underbara människor som inte blir bittra och avundsjuka när ni läser detta utan blir peppade att VÅGA tro på er själva och era ideer så snälla kör, jag kan vara ert bollplank bara ni gör något för en vacker dag kanske det är för sent eller er idé blir tagen av någon annan som vågade….

 

 

KRAM

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
24kommentarer
 • Alltså jag vet inte varför men jag blev typ helt tårögd av detta inlägg.. Kanske för att jag ligger i soffan nu helt utmattad när min bebis ÄNTLIGEN somnat och jag kan andas själv för en sekund. Och jag kände bara FAN VA TREVLIGT att se en fellow mamma och kvinna som lyckas och är grym. Alltså GO YOU!
  Att du har en bebis hemma och ändå är så motiverad och tar tag i det du vill göra.. vågar. Orkar. Det är så jäkla imponerande!!
  Jag har också drömmar som andra ler så där ”haha åh va gulligt att du vill det” åt. Hoppas att jag också vågar ta klivet och satsa en dag! För du har ju så rätt, man behöver ju aldrig ångra att man försökt även om det inte blev som man tänkte. Bara om man aldrig försökte! Tack för pepp fina du, keep up the good work!

  Jessica Cohen 2019-05-16 17:35:01
  Svara
 • Heja heja heja dig!!! Tusan vad grym du är!

  Alexandra 2019-05-16 14:15:14
  Svara
 • Heja dig !!! Du är sjukt inspirerande och stark. Så grymt peppande!!

  Felicia Jemtrell 2019-05-15 23:09:16
  Svara
 • Man kan verkligen se din assistents arbete i din kanaler. Speciellt på instastory finns det alltid en röd tråd 🙂 Supersnyggt!

  Andrea 2019-05-15 14:19:10
  Svara
 • Heja dig!!! Så imponerad och blir helt klart inspirerad av dig. Jag önskar att jag visste VAD jag ville jobba med så jag också kunde få brinna för något och tycka det är kul att gå till jobbet! När man har barn tycker jag att det känns extra viktigt att det ska kännas ”värt” att vara ifrån dom om du förstår vad jag menar. Att mamma gör något för sig själv och inte bara vantrivs på samma tråkiga arbetsplats i10 år för att det funkar och går runt.

  Ellen 2019-05-14 18:14:41
  Svara
 • Vilken grym förebild och kämpe du är ❤️

  Anna 2019-05-14 15:45:01
  Svara
 • Så inspirerande! Heja dig Jannike! Jag har själv precis tagit steget från frilansande inredningsdesigner till egen företagare. Man vinner så mycket mer på att stötta varandra i entreprenörskapet! Du är grym!

  Ha en toppen fin dag!
  Vänliga hälsningar

  Raquel Özmen

  Raquel 2019-05-14 14:16:28 http://www.livainteriordesign.se
  Svara
 • Såå roligt! All lycka till dig! Kram

  Helena von Hofsten 2019-05-14 12:08:00
  Svara
 • Stort lycka till ??❤️ Och alla missunnsamma nötter kommer ändå inge komma någonstans!

  Alexandra 2019-05-14 10:56:22
  Svara
 • Hej
  Jag har precis börjat som hotell chef på ett hotell och skulle gärna vilja veta mer om din hotellverksamhet. Har ännu inte fått mailadress så du får gärna maila mig och berätta lite mer till min privata mailadress [email protected]
  Fantastiskt arbete du gör all cred till dig
  Mvh Annica

  Annica Ahl 2019-05-14 09:41:52
  Svara
 • Älskar din resa och din energi! Bästa peppen!!??? Heja dig, grymma kvinna!

  Hanna 2019-05-14 07:57:35
  Svara
 • Hej Så roligt läsa och önskar dig all lycka till. Både i yrket och i livet.

  P.s synd du inte svarade mig tidigare, men helt ok önskar så det kommer mer designade saker från dig. 🙂

  Eva R Johansson 2019-05-14 07:34:04
  Svara
 • Hahah jsjukt bra inlägg; jag minns också så väl vilka dom var och de hånfulla kommentarerna… look who’s laughing now!!! ????❤️❤️❤️

  Cam 2019-05-14 07:33:17
  Svara
 • Alltså du har så himla rätt, du är kreativ, har det rätta modet och drivet! Boom 🙂 önskar all lycka och är nyfiken på att höra vad som ligger i pipen!

  Saris 2019-05-13 23:15:33
  Svara
 • Fina Jannike!
  Du är såååå jäkla grym på alla sätt och vis! En riktigt bra och sund förebild för tjejer. Älskar också att följa dig genom livet. Du är enormt vacker på både insida och utsida, du sprider en enorm positivitet och glädje som få människor kan. Hälsingar från din fd. Bjurfors kollega i repan Malmö

  Emma 2019-05-13 22:17:15
  Svara
 • Hej Bosse,
  Shit vilken resa du gjort! Så himla coolt. Kommer ihåg att jag snubblade över din insta för flera år sedan och du tipsade mig om en inredningsbutik utanför Estepona. Ditt inlägg här idag taggade verkligen igång mig. Jag har en idé, och det är en cool ide, men jag undrar hur du gjorde när du pitchade din gavel till gardinbutiken? Jag är så himla rädd att någon ska ”sno” min ide ? Hur skyddar du dina idéer?

  Annika 2019-05-13 22:10:56
  Svara
 • ????❤️

  Emilie 2019-05-13 22:09:46
  Svara
 • Du är grym! Ingen ska få sätta sig på oss! Är exakt likadan själv! Kör mitt race. Förlorarna får gärna stå bredvid och se när jag kör om dem dubbelt upp! Ser fram emot att läsa mer om hur din idéer utvecklas???

  Marie 2019-05-13 21:26:55
  Svara
 • Vilket jäkla pepp-inlägg! Ska bli såå spännande att höra mer om hotellgrejen. Jobbar själv på ett hotell där ägarna brinner för inredning och det är såå kul att få vara med och piffa och fixa!! Vilken dröm du har framför dig! GRATTIS och heja dig!!

  Anna 2019-05-13 21:11:13
  Svara
 • Heja Bisse
  Vet också vilka det var !! Ha ha Och jag om någon vet hur det peppade dig ,att ge dig mer driv
  Du har ett stort hjärta ❤️ Du har en underbar blogg och älskar att följa dig
  Älskar tjejer som vågar

  Lisa 2019-05-13 20:49:19
  Svara
 • Men gu vad du hinner med allt. Så himla spännande. Nu börjar bloggen bli riktigt inspirerande igen. Grymt jobbat!!!!!

  Jenny 2019-05-13 20:47:46
  Svara
 • ??????

  Emma 2019-05-13 20:37:43
  Svara
 • Ja alltså nu måste jag bara skriva, heja dig!! Och heja alla vi som kör, ”sprid mer glädje och energi”säger jag <3 🙂

  Cicci 2019-05-13 20:21:31
  Svara
 • Älskar din blogg och stämningen som är här. Så mycket girlpower och positivitet. Underbar förebild både som mamma och person fortsätt med det du gör 🙂

  Josefine 2019-05-13 20:18:17
  Svara

senaste från Home

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!