Friyay

 

Hej fina ni,

 

Är detta på riktigt? Är det verkligen helg igen, vaaaar tar tiden vägen? Denna vecka har jag verkligen tagit tag i många lösa trådar och fått ordning på precis allt, jag skickade dessutom i väg 15 fakturor – wooooop! Nu ligger jag i fas igen! Vi har en riktigt ledsen kille här hemma just nu, fyra tänder har kommit genom tandköttet och han har jätteont 🙁 I natt sov han knappt stackaren. Måste göra sååå ont att få alla fyra samtidigt liksom. Trodde de kom två i taget!

 

I dag ställde jag klockan tidigt och smög i väg vid 08 innan killarna ens hunnit vakna ( jag sov i gästrummet ) det stod ett event med vackra Michaela Forni som gjort en egen kollektion för Soft Goat – WOW vilka kläder – älska varenda grej! Så mysigt att hänga lite med alla fina tjejer!

 

 

Soft Goat och ByMalin sitter med utsikt över Sturepplan i en HELT sjuk våning, ljusinsläppet är inte att leka med!

 

 

Frukosten va såååå god och jag hade turen att sitta bredvid min fina Mickis som inte tål nötter så jag fick dubbel frukost haha!

 

 

Så vackert där

 

 

Ser ni hårsnoddarna? De är i kashmir och HELT ljuvliga

 

 

Två favoriter är pikén och skjortan – måste klicka hem!

 

 

 


 

Efter eventet satte jag mig för att jobba och sen ta mig till min frans-tjej som är BÄST, jag behöve fylla på mina fransar och de blev perfekt fylliga  ! Sen åkte jag direkt till Bronza för att göra en spraytan, i morgon är det nämligen dags för BRÖLLOP!!!!! Våra fina vänner Valle och Filip ska gifta sig och det blir 400 per som en jäkla massa dansande. Har längtat efter detta bröllop såååå länge. Detta är första natten vi ska sova utan Oliver tillsammans och gissa om vi är taggade för det haha. Det var nära att jag inte skulle va med på bröllopet för vi fick inte ihop det med barnvakt, men mina älskade föräldrar tar flyget upp i dag för att hjälpa oss, grät så mycket när mamma sa det igår – bästa föräldrarna i världen!

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    senaste från Home

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!